Tuesday, 19 October 2010

NBA preseason : Phoenix Suns - Golden State Warriors 19.10.10

След успешният ден вчера с Magic, които направиха 20та поредна победа в предсезонни мачове от NBA ще играем по-предпазливо, имайки в предвид недотам добрите мачове спрямо началните спредове. Двата мача, които ми се струват най-поносими за игра са Minesotta  - Indiana  и Phoenix - Golden State.От една страна Timberwolves нямат загуба у дома и Kevin Love е в доста добра форма. от друга Pacers ги би на свой терен. Спредът в момента е 5 точки в полза на домакините,  което ми се вижда много, бих го играл ако беше 2.5 максимум.
Другият мач е може би една идея по-подходящ. Suns не успяват да се сработят добре , след напускането на Amare. Имат една единствена победа над Dallas,  и 5 загуби. Евентуален минус за Warriors e, че играха предишната нощ мач, като титулярите записаха по 30-ина минути. Alvin Gentry заяви, че Phoenix ще играе с титулярите в следващите два мача. Така двата отбора ще излезнат с най-доброто, което имат, като се надявам, че Golden State дори и да падне, ще е в рамките на 4-5 точки максимум.Ако спредът се подобри ще редактирам прогнозата , но на този етап

Текущо състояние 3-1 117.66 единици

Bet 3 units Golden State Warriors+6 vs Phoenix Suns   коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.