Wednesday, 13 October 2010

NBA preseason Sacramento Kings - Golden State Warriors 12.10.10

      Всеки с малко повече опит би ви казал , че предсезонните мачове са No-go , защото никога не знаеш какво точно ще опитват треньорите- било то различни петорки, било различен стил на игра. Но все пак трябва да се подготвим за официалния сезон и да загреем. За да следите прогреса ми през сезона ще ползвам условно банка от 100 единици.  Хубавото на NBA, е че отборите играят по 82 мача на сезон, като в повечето дни има по 4-5 мача, така че всичко е въпрос на търпение и добър избор на залог. Не е нужно да се хвърляте в огъня всеки ден! Не забравяйте, че този блог не е съвет за залог, а по-скоро опит за анализ. Дали ще го приемете е лично ваш избор.

Успех на всички в предстоящия сезон!

     Днес мисля да открия сезонa на залаганията, като ще пробваме under- на Golden State и Sacramento, който е 209,5. Доста надут , имайки в предвид, че едва ли титулярите ще играят повече от 25-30 минути. Такъв един мач не крие голям заряд и е по-скоро за пробване на по-младите играчи. Kings минаха границата от 100 точки в един единствен мач- срещу Phoenix Suns, които не са големи почитатели на защитата ( Sacramento стреляха над 50 %).  Вероятно е да отбележат не повече от 90-95 точки срещу Warriors.
И така залог 5 единици при коефициент 1.91. (няма да цитирам букмейкър, докато не започнат да ми плащат:))

Залог- 5х  Golden State Warriors - Sacramento Kings под 209.5  коефициент 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.