Saturday, 30 October 2010

Washington Wizards vs Atlanta Hawks NBA season day 5 bet 30.10.2010

   Макар че Atlanta определно ме разочароваха с пропиляването на 10 точки преднина във вчерашния им мач с Philadelphia, изпускайки spread-a само с половин точка, днес мисля да им дам още един шанс. За Hawks днешният мач с Washington е home opener, и се надявам те да са допълнително мотивирани от собствената си публика. Wizards са доста посредствен отбор без Gilbert Arenas, а John Wall не може все още да е лидер на баскетболен отбор, при положение, че няма jump shot и изпуска толкова много стрелби. Единствен проблем виждам в отпускане на Hawks в последната четвърт, което да доведе разликата до под 10, но се надявам , че този път Larry Drew ще иска да запише първа домакинска победа в кариерата си, и няма да остави да се повтори развоя от снощи и да трепери до последния момент. A  дори резервите Jamal Crawford  и Zaza Pachulia би трябвало да успеят да поддържат разликата. Washington са 1-6 ATS в последните си 7 мача срещу Atlanta. Затова се надявам Hawks да покрият spread-a от 9.5 точки

Current Record 7-4 127.14 units (+27.14)

Bet 10 Units Washington Wizards vs Atlanta Hawks-9.5 коеф. 1.91

Washington Wizzards 95 Atlanta Hawks 99 LOSS

1 comment:

  1. Вземам си думите назад за John Wall, уви днес в доста важни моменти си вкара точки, точно когато Atlanta трябваше да ги пречупи и да се откъсне с 10.

    ReplyDelete

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.