Tuesday, 23 November 2010

Detroit Pistons - Dallas Mavericks NBA Day 28 bet 23.11.2010

    След 50ина залога за този сезон е време за малко обобщение. Най-важното нещо е не дотам доброто ни селектиране на размера на залозите. Обмислям да мина на т.нар flat bet от по 1 unit, който да се качва до 3 units максимум. Имах глупави загуби от 14 units на мач на L.A Lakers, които спокойно можеха да бъдат избегнати. Вчерашният мач беше толкова добре подсказан, че няма да излезне, че направо се чудя защо въпреки очевидните сигнали го играх. При над 90 % от залозите на New Orleans Hornets, и линията отворена на -6, пада на -5.5, е очевиден пример, че букмейкърите искат още пари на този мач. В противен случай линията щеше да се качи на 6.5 или дори 7. А букмейкърите винаги знаят повече от нас! Затова този залог не трябваше да бъде правен.
    Днес ще започнем с променената си стратегия на мача Detroit - Dallas. Pistons не са толкова лош отбор, не бива да се съди само по балансът им. Rip Hamilton макар на години, все още прави нелоши минути, а Rodney Stuckey дирижира добре нещата, което обяснява защо балансът на Detroit ATS при гостуванията им е 10-2.  Mavericks от своя страна са някак не дотам мобилизирани у дома, и 10 точки разлика е прекалено много , в предвид състоянието им. Dallas имат и доста показателен баланс 14-36-3 ATS в последните си  53 домакински мача. 

Current record 24-24-1 100.95 units (+0.95 %)

Bet 1.95 units Detroit Pistons+10 vs Dallas Mavericks коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.