Friday, 19 November 2010

Houston Rockets Toronto Raptors NBA day 24 bet 19.11.2010

    Явно total points не е моята сила, добре, че беше намерено интервюто на Steve Nash, което ни позволи с лекота да изберем Orlando Magic-10. Така за вчера сме 1-1, което е приемливо. Все пак не очаквах, че линията на L.A. Clippers и Indiana Pacers ще ни избяга с цели 14 точки. Това явно е изненадало не само мен, а повечето играли на този мач, защото линията се вдигна на 202 преди мача, което означава, че много хора са играли over 201. Днес нямам време за особено задълбочен поглед върху всички мачове, на този етап харесвам Houston срещу Toronto. Rockets имат проблеми с контузии на двама основни играчи - Aaron Brooks и Yao Ming, като записват доста противоречив старт на сезона. Точно поради тази причина, те ще се хвърлят здраво срещу слабите отбори, защото им трябват победи. Ракетите са с много по-добър треньор, и са доста сработен отбор, и най-важното - свикнали са да играят постоянно със здравословни проблеми. Именно това бяха и думите на Shane Battier - че това е съдбата на Houston от както той е в отбора. Raptors от своя страна, макар и домакини, не са в особено добра ситуация. Те си остават един от посредствените отбори в NBA, и са на последните места по не малко от офанзивните показатели. В подкошието не виждам да имат противодействие на Luis Scola. 

Current record 22-19 110.09 units (+10.9%)

Bet 3 Units Houston Rockets ML vs Toronto Raptors коеф. 1.87 - LOSS

    Добавям още един залог, той е на мача Milwaukee Philadelphia. Sixers продължават да имат едва две победи от началото на сезона в НБА, като в момента са в серия от 5 поредни загуби. Звездата на домакините Andre Iguodala няма да се изяви и този мач на баскетболното игрище. Така Phili ще има много трудна задача срещу една от най-добрите защити в NBA - Bucks са 3ти по допуснати точки на мач. В подкошието с Andrew Bogut и Drew Gooden те доминират почти всеки отбор не случайно са 4-ти по овладяни борби.


Bet 3 Units Milwaukee Bucks-3.5 vs Philadelphia Sixers коеф. 1.91 - LOSS

    Още една прогноза ще добавя, мисля си , че Washington без John Wall няма как да издържат целия мач да са близо до Memphis, които са си бая офанзивен отбор и натискат здраво, и когато срещу тях няма особено добри реализатори да държат противника в мача, Grizzlies често печелят без кой знае каква защита


Bet 3 Units Memphis Grizzlies-2.5 vs Washington Wizards коеф 1.91 - LOSS

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.