Thursday, 18 November 2010

L.A. Clippers Indiana Pacers NBA day 23 bet 18.11.2010

    Добрата ни серия от печеливши залози не можеше да продължава вечно. И докато за своя грешка отчитам, че трябваше да се рискува по-малко на мача Phoenix и Miami, то за Minnesota съм напълно спокоен, че направихме правилния избор, който би бил печеливш в дългосрочен план. Все пак новината на вечерта от NBA няма много общо с баскетбола- Eva Longoria Parker  е подала молба за рaзвод, като това обаче не попречи на французина да поведе Spurs към победата. Днес има само три мача, като интересно защо букмейкърът ми свали Phoenix Suns - Orlando Magic от сайта си, преди това в ранни зори spread-ът беше 9 точки. Ще изчакам да видя новините, но клоня към Magic, дори при 10 точки. Все пак днешният ми залог ще е на мача L.A.Clippers - Indiana. Pacers са отпочинали, за разлика от своя противник от L.A, който игра мач вчера , но ние няма да търсим победата в този мач. Залогът ни ще бъде на общо вкарани точки в мача. И двата отбора не са големи привърженици на защитата, като позволяват да им бъдат отбелязани съответно по 101 и 104 точки на мач. Ако погледнем статистиката за гостуванията на Clippers, ще видим, че те допускат по над 107 точки на мач, докато Pacers бележат по близо 105 у дома. Darren Collison може да се завърне в игра, което би довело до по-голяма бързина в атака на домакините, даващо шанс за допълнителна резултатност в мача. Blake Griffin бива фаулиран все по-често, като Clippers са 9ти в НБА по изпълнени фалове. Eric Gordon изглежда в добра форма след контузията и бележи по 28-30 точки на мач. От своя страна Indiana може като нищо да направи 40 точки в коя да е четвърт. Като цяло шансовете за over са добри според мен

Current record 21-18 111.36 units (+11.36%)

Bet 5 units Los Angeles Clippers vs Indiana Pacers over 201 коеф. 1.91

Добавям още един залог, на мача Phoenix - Orlando, който се основава на няколко прости неща-  Suns , освен , че са  back-to-back, не могат да спрат по никакъв начин Dwight Howard. И тук идва най-важният аргумент- Steve Nash игра с контузия и може да пропусне мача: “I kind of took a little risk,” said Nash, who may consider sitting out Thursday in Orlando. “It didn’t feel great, but I don’t think I did serious damage to it.”

 Bet 5 units Phoenix Suns - Orlando Magic-10 коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.