Wednesday, 17 November 2010

L.A. Clippers Minnesota Timberwolves NBA day 22 bet 17.11.2010

    Един кош в мача Portland Trailblazers Memphis Grizzlies ни раздели от перфектната вечер в прогнозите. L.A Lakers нямаха проблеми с Milwaukee Bucks и са 15-1  в мач следващ две поредни загуби. Cleveland Cavaliers противно на очакванията този път спечели третата част доста убедително, което им беше достатъчно за победата над Philadelphia Sixers, които бяха и без най-добрия си играч Andre Iguodala. В днешният ден, от мачовете от NBA ще направим първия си залог на мача Los Angeles Clippers Minnesota.  Timberwolves набраха увереност в последните си мачове, водени от Kevin Love и Michael Beasley. Както писах и преди, те записват без проблеми общо към 45 точки и 20 борби, при това имат Darko Milicic, които с височината си е допълнителен стълб в подкошието. Това обяснява защо домакините водят NBA по общо борби с 47 на мач, както и борби в нападение. Clippers от своя страна продължават да има една единствена победа в лигата, като отсъствието на Baron Davis и Chris Kaman допълнително утежнява ситуацията им. Te продължават да губят мачовете си с по 10-ина точки средно на мач, така че spread-ът от 4 не би трябвало да е проблем за Minnesota.

Current record 21-16 121.36 units (+21.36 %)

Bet 5 units L.A. Clippers vs Minnesota Timberwolves - 4 коеф. 1.91

    Добавям още един залог за деня на мача Phoenix Miami. Suns се връщат към класическия си стил от преди време с Channing Frye в центъра, които им носеше успехи дълго време. Така цялата петорка на Финикс представлява заплаха от тройката във всеки един момент. Heat от своя страна са доказателство, че баскетболът не е съвкпуност от единици, и звездната селекция все още не е достатъчно сработена, което може да се види от балансът им от 5-4. В случая spread-ът от 8.5 точки би трябвало да бъде достатъчен на Phoenix. Nash макар на 36 години все още води много умело отбора, и може да намира сам човек на тройката всяка втора атака.

Bet 5 units Phoenix Suns+8.5 vs Miami Heat коеф 1.91

As i can see there are plenty of foreign visitors, drop me a comment if you would be interested in English version of the betting tips.

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.