Monday, 15 November 2010

Memphis Grizzlies Orlando Magic NBA day 20 bet 15.11.2010

    Вчерашният ден бе добър за нас: Minnesota Timberwolves падаха с 11 точки преди последната четвърт срещу Atlanta Hawks, успяха да намалят разликата на 6 точки, и да покрият spread-a. В късния мач от NBA, на който прогнозата ми беше в коментарите, Phoenix Suns не само че покриха линията от 9 точки, но дори спечелиха SU (straight-up). Най-важното в този коментар обаче беше препоръката ми за ранен залог за следващия ден на Memphis срещу Orlando, докато spread-ът е 10 точки. Magic определено имат проблеми напоследък, като от доминиращият всички в предсезонните мачове баскетболен отбор няма и следа. Не случайно Stan Van Gundy продължава да прави промени по стартовия състав, като в него бяха Quentin Richardson, Ryan Anderson, Brandon Bass и нищо чудно Michael Pietrus. Orlando има две поредни домакински загуби и едвам спечели с 1 точки срещу New Jersey Nets. Днес техен съперник са Grizzlies, които са добре сработен млад отбор, който се противопоставя успешно и на по-силни съперници, като има победа над Dallas като гост, загуба след продължения и победа срещу Phoenix Suns, загуба с продължение от Boston Celtics. Това ми дава основание да очаквам, че срещу не толкова убедителните домакини, Memphis ще се задържи под линията от 10 точки. Още повече, че Grizzlies са на едно от водещите места в НБА по офанзивни показатели. Някои интересни показатели за този мач са -  Magic са 0-5 срещу spread-a след победа в предишния си мач, и 2-7 за целия сезон.

Current record 18-14 119.76 units (+19.76%)

Bet 5 Units Memphis Grizzlies+10 vs Orlando Magic коеф. 1.91 - LOSS

добавям и още един залог, това че Timberwolves са back-to-back и , че Charlotte Bobcats са доста по-силни като домакини, не е достатъчно основание линията да е чак толкова голяма, по-скоро би трябвало да е към 5-6 точки.


Bet 5 Units Minnesota Timberwoles+9.5 vs Charlotte Bobcats коеф. 1.91 - WIN
As i can see there are plenty of foreign visitors, drop me a comment if you would be interested in English version of the betting tips.

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.