Thursday, 4 November 2010

NBA Day 10 - no bet

След добрия ден вчера, при който Rockets успяха да спечелят втората част с 6 точки и да покрият spread-a срещу Hornets, днес клоня към пас, тъй като има само два мача в програмата, и в такива дни много често се правят залози продиктувани от липсата на избор. Разумният избор е да пропускаме дни от НБА, в които няма достатъчно мачове.
Portland приема Oklahoma , които вчера загубиха срещу слабака L.A Clippers, за който това е първа победа в NBA този сезон. От една страна Thunder са back-to-back, от друга са доста мотивирани след като се оставиха да загубят мач, за който бяха смятани за явни фаворити (spread- 8.5). Trailblazers са по-отпочинали и имат домакинско преимущество, но смятам, че спред от 5 точки е малко рисков. Че нещата са на кантар се вижда и от залозите на публиката 45 към 55 %. 
В другият мач Chicago приема New York. След двата си поредни добри домакински мача, които спечелиха с по над 10 точки, Bulls трябва да покрият разликата от 7 точки, което срещу отбор като Knicks, който е изключително офанзивно настроен не е лесна задача, защото спокойно може да стопи разлика от 6-7 точки за минута - две. И в двете си домакинства Chicago спечели с голяма разлика благодарение на върхови постижения - съответно на Derrick Rose 39 точки и Luol Deng 40 точки. Но надали това ще се случи в трети пореден мач. 
Единствено леко клоня към under 204 на този мач, но с много много нисък залог


Current Record 10-6 138.62 Units (+38.62 %)

1 comment:

  1. за първи път този сезон мисля да пробвам комбинация от moneyline на Чикаго и Портланд, 3.62 единици с общ коеф. 1.91

    ReplyDelete

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.