Friday, 5 November 2010

New Jersey Nets Orlando Magic NBA day 11 bet

    След като умно играхме само за идеята на вчерашните мачове, където и двата домакина Chicago Bulls и Portland Trailblazers загубиха срещите, в които бяха сочени за убедителни фаворите, днес имаме голям избор. Открояват се 2-3 мача. Първият е Miami Heat vs New Orleans Hornets при spread 6.5. Всичко тук зависи от състоянието на Lebron , който вчера е пропуснал тренировката, като предпазна мярка поради възпаление на крака. Целта е James да може да играе и в двата последователни мача на Miami в петък и събота , но срещу Minesotta той подаваше повече от обикновеното, което е показател, че контузията го притеснява.
    Другият мач, който е може би е по-подходящ е New Jersey срещу Orlando. Nets ще играят за първи път в редовния сезон от NBA като гости, и то срещу изключително неудобен противник. Малка утеха е завръщането на Troy Murphy, чиито минути са ограничени до 20-ина на мач, докато влезне във форма. Nets са 2-2, но победиха зле стартиралия Detroit Pistons, и Sacramento Kings, които не са толкова добре представящи се при гостуванията си. В последният им мач бяха излъгани от Charlotte Bobcats, които нямаха победа до тогава. Heat ги размаза с 23 точки разлика, като не ги чака по-различна съдба при гостуването им на Magic. Orlando e първи в лигата по разлика в първата част и полувремето като домакини. Spread-ът в момента е 16 за целия мач, като очаквам +4.5 за първа част и 8.5 за полувремето.  Изчаквам да излезнат 1q/1h spreads,  за да актуалиризам прогнозата си, спрямо размер на залог-а

Current record 10-7 135 units (+35 %)

Bet 10 units New Jersey Nets vs Orlando Magic-10 half time коеф. 1.91

Result New Jersey Nets 51 Orlando Magic 48 LOSS


No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.