Sunday, 7 November 2010

NBA Day 13 bet: Phoenix Suns Atlanta Hawks

    След вчерашната злощастна загуба, при която при 5 точки и атака на Orlando Vince Carter се контузи, и Magic останаха без титулярните си гардове, след като Jameer Nelson въобще не игра в мача, ще се наложи да се направи сериозна преоценка на избора на мачове и най-вече на bet sizing-a. Днешният ми залог ще е на Phoenix срещу Atlanta. Hawks са единственият непобеден тим на изток, и са определено фаворите в този сблъсък, но по мои лични впечатления са доста летаргични в мачовете си, и някак създават чувството за липса на убедителност в играта си.  Все пак и съперниците на домакините не бяха от най-сериозните,  като имат до този момент общ резултат от 8 победи и 24 загуби. Atlanta са доста са атлетични, и са с непроменен състав от доста време, като това спомага за добрата им обиграност. Josh Smith и Al Hortford сигурно ще доминират в подкошието, а Jamal Crawford ще ги тормози при всяко включване от резервната скамейка. В лицето на Suns  те ще имат достоен съперник, тъй като във всеки един момент може да направят някой бърза поредица от 7-8 безответни точки и да се върнат в мача. Hedo Turkoglu почва сякаш да свиква с новата позиция на тежко крило, но има сериозна конкуренция за стартовата роля от Hackim Warrick. Това може само да бъде в плюс и за двамата, които да дадат най-доброто от себе си. Един от големите минуси на Phoenix е защитата на Steve Nash, но Mike Bibby не е от най-атакуващите през човек играчи.   Все пак spread-ът от 6.5 точки ми се вижда голям, при положение, че Suns са все още супер резултатен отбор, а Jason Richardson е в отлична моментна форма. Много вероятно е Jared Dudley да пази на моменти Joe Johnson, като това би трябвало да ограничи бившият играч на Phoenix допълнително.

Current record 10-9 115 units (+15 %)

Bet 5 units Phoenix Suns+6.5 vs Atlanta Hawks коеф. 1.91

добавям и още един залог, победа на Durant и компания


Bet 5 units Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder PK 1.8 

1 comment:

  1. Уникален карък с тея контузии, онзи ден Jameer Nelson не играе, Vince се контузва, вчера Jeff Green почива. Дано днес няма някоя нова изненада

    ReplyDelete

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.