Wednesday, 10 November 2010

NBA day 16 bet: Houston Rockets Washington Wizards 10.11.10

     След вчерашната несериозна игра на Lakers, които играха изключително пресметливо мача с Minnesota и го спечелиха със скромните за възможностите си 5 точки, отново имах губещ ден. Това определено не е приятно, но е част от играта. Днешните мачове от NBA са интересни за прогнозиране. 
    Milwaukee Bucks гостуват на Atlanta Hawks. Spread-ът е 6.5, от една страна Атланта са 3-тия най-добър домакински баланс за миналия сезон, имат 2 поредни загуби, и няма по-подходящ момент да прекъснат серията. От друга Милуоки са back-to-back, но определено показват подобряване на играта си. Hawks ще бият, но не съм убеден дали ще покрият spread-a .
Toronto приемат нарочения за слабак Charlotte. Bobcats обаче се опънаха бая на Orlando и San Antonio. Raptors, с изключение на Reggie Evans са доста soft отбор, и Tyrus Thomas ще ги тормози сериозно. Дали ще им стигне за победа не е ясно, оспорваността на мача е реално отразена в spread от 1  точка. До този момент останалите линии с изключение на Cleveland Cavaliers-5 у дома срещу New Jersey Nets, които играха снощи помежду си,  не са излезнали.
    Моят избор е мача между Houston и Washington. Rockets взеха първата си победа в НБА макар и без титулярния им point guard Aaron Brooks. Очаква се той да се завърне в стартовия състав и имайки в предвид, че е един от най-бързите гардове в лигата, ще тормози много новобранеца John Wall. Yao Ming пропусна мача срещу Spurs, и би трябвало днес да изиграе пълните 24 минути, които треньорът му е наложил като лимит. Houston макар че има 5 загуби, не заслужава да е в тази си позиция, те паднаха с тройка в последните секунди на мача с Lakers, на следващия ден бяха победени от Golden State с 4 точки,и загубиха с продължение от San Antonio. В момента 93 процента от залозите са на Rockets-3 и е крайно време отборът от Texasда тръгне нагоре.

Current record 14-12 120.25 units (+20.25 %)

Bet 6 units Houston Rocket-3 vs Washington Wizards коеф. 1.91

2 comments:

  1. Бягай от такива масови залози - типичен пример, снощи с Лейкърс и Маями..Миналия сезон си бях правил статистика ако се залага срещу масовите залози (от началото на сезона до към края на февруари-началото на март ги бях сметнал) и определено резултата не беше в тяхна полза..А и мача е във Вашингтон, като Хюстън този сезон са с потенциал за един от доста слабите отбори в Лигата. Яо не е играл цяла година и сега за по 24 минути на мач не мисля че ще прави сериозна разлика. По-скоро да пречи на съотборниците си, които свикнаха без него и сега ще им е трудно да се напаснат толкова бързо. Още повече че не играе всеки мач. Ако аз трябва да залагам тук, бих заложил на Уизърдс, където и Аринъс се върна..Но определено според мен е по-добре да се пропусне.

    ReplyDelete
  2. мачът беше преди ден на PK, демек няма спред, спредът е 0. Изведнъж bookmaker-ите направиха линията днес на -2.5, после на 3, смятам, че и още ще се качи. Това значи, че те искат да спрат част от парите на Rockets, защото знаят нещо, моето предположение е, че Aaron Brooks е в повече от добро състояние.
    При Лейкърс линията беше с друго движение, макар че пак масово се залагаше на тях, линията не мръдна, което означава, че Vegas искат да приберат още пари. Имаше кратък момент в който дори падна на 16.5

    ReplyDelete

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.