Thursday, 11 November 2010

NBA Day 17 bet: L.A. Lakers Denver Nuggets 11.11.2010

    Пореден лош ден, и явно не е само за мен. Доста познати, които залагат на NBA от години са с посредствени резултати. Хубавото е, че блогът за по-малко от месец направи над 1000 посещения. Надявам се да продължавам да поддържам интереса на читателите  му, както и да влезна в добра "спортна" форма, за да съм по-полезен с прогнозите си.
   Днес има малко мачове, и такива дни бих ги  пропуснал, особено в недобрата серия, в която се намирам. Все пак мачът Los Angeles Lakers - Denver Nuggets има особен заряд и ще опитам да наваксам някой друг unit на него. Има два важни фактора да избера този сблъсък- Kobe Bryant играе доста нахъсано срещу Nuggets при гостуванията им, (понякога даже прекалено) тъй като именно в Collorado той е мразен много поради делото за изнасилване, което се води срещу него в този щат. Другият важен фактор, е че Lakers рядко правят два последователни слаби мача, а този срещу слабаците от Minnesota бе именно такъв. Denver от своя страна играе първи мач у дома след трите като гост, и това ще му е 5ти мач за 7 дни.  При гостуването си на Indiana Pacers, те бяха разнебитени от тройката, като им вкараха 16 от 30 опита. Именно в този показател Los Angeles Lakers води НБА по този показател с близо 44 процента успеваемост.  Центърът Nene има само два мача и то с непълни минути и не е в достатъчно добра форма, за да спре Pau Gasol, Al Harrington e добър в нападение, но в защита е доста посредствен и Lamar Odom би трябвало да доминира с лекота в директния им двубой. Едва ли L.A ще се оставят за втори пореден път да загубят борбите, особено при положение, че са 4-ти в лигата по този показател, а Nuggets са на едно от последните места (26-ти). Прогнозата ми е победа на Lakers:

Current record 14-12 114.25 Units (+14.25 %)

Bet 14.25 units Los Angeles Lakers ML vs Denver Nuggets коеф. 1.8 - LOSS


4 comments:

 1. Честито за блога - радвам се, че си реализирал идеята :)

  ReplyDelete
 2. реализирал е силно казано, прогнозите не ми вървят напоследък много, в началото бях много по-добре:)

  ReplyDelete
 3. на последък е голяма трагедия и аз съм ги спрял направо залозите ..

  ReplyDelete
 4. цялата ми печалба дотук отиде.....................
  започваме отначало,
  чакам линиите за четвърт / полувреме да си харесам нещо

  ReplyDelete

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.