Monday, 1 November 2010

Portland Trailblazers Chicago Bulls NBA day 7 bet

От трите мача днес, смятам да играя Portland при тяхното гостуване на Chicago. San Antonio Spurs са много непредсказуем отбор и няма да се учудя дори да паднат от Los Angeles Clippers. Kings и Raptors са сякаш на кантар в моите очи при spread от 4 точки. Blazers до тук нямат загуба в NBA, като сякаш си играят с противниците си, и ги побеждават в последните минути на мача. Така беше срещу Phoenix Suns, така беше и срещу New York Knicks. Това се дължи на големият опит на състава като цяло, както и на една от най-добрите защити в лигата. От друга страна Bulls в един момент губеха с 20 точки като домакин на Detroit Pistons, което ми се струва доста показателно за текущото им състояние без Carlos Boozer. Derrick Rose ги извади от мача, като вкара цели 39 точки при близо 50 % успеваемост, което е далеч над средните му показатели срещу Portland от 16 точки на мач, което е нормално, при положение, че го пази Andre Miller, който е доста опитен point guard. Chicago нямат нито един SG на ниво, Bogans и Korver не би трябвало да са пречка за лидера на Blazers Brandon Roy. Най-важният фактор за домакините в този мач ще бъде играта на Joakim Noah,  който ще намери достоен пазач в лицето на Marcus Camby, който би трябвало да го ограничи до разумни стойности. Line movement-a засега също подкрепя Portland.

Current record 8-5 126.24 units (+26.24%)

Bet 6 units Portland Trailblazers+1.5 vs Chicago Bulls коеф 1.91


Result : Portland TrailBlazers 98 Chicago Bulls 110 LOSS

5 comments:

 1. ще се радвам някой да сподели неговото виждане за нещата, винаги е добре да има някаква обратна връзка. Не може да нямате собствено мнение, което може да е и много по-вярно от моето

  Успех в залозите!

  ReplyDelete
 2. Общo взето няма какво да се каже повечее по този среща ;Д :)! Но все пак съм останал с впечатлението, че Булс правят доста изненадващи срещи и този мач мисля че ще е много на кантар!
  Не знам защо но мисля че Кингс и Рапторс мача е за домакините, при тях се наблиюдава това явление "домакина биеее" :)
  Поздравления за блога няма да е лошо до края на сезона да го поддуржаш така :)

  ReplyDelete
 3. коефициентът падна за победа на Portland, което е добър знак.
  Важно е кантарът да натежи в наша полза на края:)
  А иначе, благодаря , ще се постарая да пиша всеки ден, целта ми накрая е 100 % профит, което не е невъзможно. Следя играта от 1993 от Barkley времената на Suns, но всеки сезон е сам за себе си, лошо е да пренася човек trend-ове от минали години.

  ReplyDelete
 4. за жалост както ги мислих 3 та мача си излезнаха ... лошо че не сум ги играл

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.