Wednesday, 3 November 2010

NBA day 9 bet: New Orleans Hornets Houston Rockets

Днешният ми залог ще бъде на мача межу New Orleans и Houston. Hornets са все още непобедени, и търсят да изравнят най-добрия старт в клубната си история. Chris Paul e в доста добра форма с доста впечатляващите показатели от 20 точки 9 асистнции и 6 борби на мач. Но в колкото добро състояние да се намират New Orleans, толкова лошо е то за Rockets, които все още търсят първата си победа за този сезон в NBA, след като не успяха да устискат до края в първите си два мача и ги загубиха с много малка разлика ( 2 точки срещу Lakers, 4 срещу Warriors). Затова днес очаквам супер мотивиран отбор на домакините, които ще се хвърлят максимално, защото както казва Luis Scola" този мач трябва да го спечелим , ама наистина трябва!".  Яо Минг ще играе сус сигурност повече в първата част на мача, и силите на Houston трябва да стигнат поне до полувремето със сигурност. Това може да се потвърди и от досегашните резултати на отбора, първото полувреме е по-доброто за Rockets.

Current Record 9-6 133.16 units (+33.16%)

Bet 6 Units New Orleans Hornets vs Houston Rockets-2.5 Half Time. коеф 1.91

Result Hornets 43 Rockets 49 at halftime WIN

1 comment:

  1. При 43 сек до края на частта и 4 точки разлика, си мислех, това е two possession game, ако Rockets не вкарат, и след това Hornets вкарат, частта си свършва, и губим sprea-a с половин точка:)

    ReplyDelete

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.