Saturday, 20 November 2010

Suns/Bobcats Hornets/Kings NBA day 25/26 bets 20/21 . 11.2010

Доста лош ден за мен, след като прогнозите ми и за трите мача бяха грешни. Загуба от 9 units, която ни връща почти в изходна позиция. Явно обосновките ми не са валидни, затова днес ще го карам повечко на усет и няма да обяснявам защо е логичен залогът ми. Избрал съм си мача : Phoenix срещу Charlotte. Suns очакват Steve Nash да се завърне в стартовата петица, което променя играта на целия отбор, защото канадецът е способен да намери във всеки един момент свой съотборник на тройката. Ако нападението е в синхрон, Nash и компания може да преодолеят проблемите си, които имат в защита и все пак да спечелят мача. Bobcats са сравнително приличен отбор у дома,  и затова ще играя чиста победа на Phoenix, които са доста по-талантливия отбор, а и по-опитния. 

Current record 22-22 101.9 units (+1.09%)

Bet 5 units Phoenix Suns ML vs Charlotte Bobcats коеф. 1.80 - LOSS

adding 5 Units Dallas Mavericks+3 vs Atlanta Hawks коеф. 1.91 - WIN

   В неделния мач между New Orleans Sacramento  и двата отбора играха мачове предишната нощ, като записаха победи. Kings напоследък са доста неориентирани, дори у дома играят разпиляно. Само Tyreke Evans постоянно атакува коша и играе надъхано. Защитата им не е на особено ниво. От друга страна Hornets са приятната изненада в NBA, като никой не очакваше Chris Paul да поведе отбора си по този начин. Beno Udrih не е играч, който може да му се противопостави. Също така не виждам как Sacramento ще спрат David West, чиято игра е във явен възход.  Италиянецът Marco Bellinelli обикновено се справя доста добре срещу отбори с не дотам организирана защита и 15ина точки от него в този мач според мен са реални. Emeka Okafor ще патрулира добре в подкошието, а и Samuel Dalembert е по-скоро борец и защитник, но не е заплаха като реализатор.  Spread-ът от 4 точки ми се струва реален за покриване от страна на New Orleans. Засега залогът ми е от 10 units, може да го кача до 15, трябва ми още малко време да помисля.

Bet 10 Units New Orleans Hornets-4 vs Sacramento Kings коеф. 1.91 - VOID

Bet 10 Unit New Orleans Hornets ML vs Sacramento Kings  коеф. 1.45 - WIN

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.