Friday, 12 November 2010

Toronto Raptors Orlando Magic NBA Day 18 bet

   Три поредни губещи дни, които ми костваха цялата печалба до тук - 28.25 %. В този ред на мисли, може би трябва да играете обратно на мен. Lakers си водиха с 10-11 точки и позволиха Nuggets да им направят 16-0 серия в началото на последната четвърт. Окрилени от тази серия и публиката Denver не позволи на Los Angeles да се върне в мача до края. 
    Днес ще играя отново на Orlando. Тъй като едва ли има някой да не е разбрал, че Magic са по-добър отбор преди полувремето, е явно, че няма да разчитаме да покрият огромният spread от 14 точки срещу Toronto. Именно срещу посредствени отбори Orlando са повече от убедителни, и след излагацията срещу Utah, днес се очаква Stan Van Gundy, които заяви че втората половина от мача срещу Jazz е била баскетбол за посмешище, да е надъхал яко отбора. Jameer Nelson се върна в игра, което дава допълнително оръжие в нападение от разстояние, за разлика от Chris Duhon. Raptors от своя страна са с големи проблеми с контузиите, Leandro Barbosa не пътува с отбора, Linas Kleiza е под съмнение за двубоя, както и Reggie Evans  и Jarret Jack. Това прави преимуществото на Magic пълно на всеки пост. Spread от 7.5 точки би трябвало да бъде покрит без особен проблем на полувремето

Bet 10 Units Toronto Raptors vs Orlando Magic-8 Half time. коеф. 1.95- LOSS

Дублираме , за да го покрием загубите от Orlando, които отново ни костваха пари. Sacramento изглеждаха доста неориентирани на терена в последните си мачове, а Suns са по-добри преди почивката. Крайно време е да излезне някой мач:

Bet 22 Units Sacramento Kings vs Phoenix Suns-4 half time коеф. 1.91 - WIN

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.