Saturday, 4 December 2010

Atlanta Hawks Miami Heat NBA day 38 bet 04.12.2010

    След няколко дена почивка, която взех за да поуспокоя топката, тъй като нещата не вървяха, ще направим отново залог на мач от NBA. В последният ми залог бе истинско чудо, че не загубихме и Moneyline bet-a , тъй като Kevin Durant не игра срещу New Jersey, и Oklahoma City Thunder едвам измъкна мача в продължение . Днес прогнозата ми  ще е Atlanta - Miami. Hawks изгубиха най-високоплатеният си играч и лидер на отбора Joe Johnson, който ще отсъства от игра между 4-6 седмици.
Така, на практика пейката на отбора не съществува, защото единственият им добър играч Jamal Crawford (настоящ носител на най-добър шести играч в НБА) ще трябва да записва сериозни минути на позицията на SG. От Maurice Evans и Zaza Pachulia не може да се очаква да имат сериозен принос, особено срещу отбор като Miami. Цялата тази промяна се отразява доста на реализаторските способности на отбора, тъй като цялата игра се въртеше през Johnson. Едва ли Atlanta ще минат повече от 80-85 точки. От своя страна Heat няма да се напънат да реализират много над обичайните си 100-ина точки на мач. Много вероятно е дори при blowout титулярите да не игрят в последната четвърт. Затова смятам, че тоталът от 194 точки е малко много за този мач.

Current record 30-29-1 89 units (-11 %)

Bet 4 units Atlanta Hawks vs Miami Heat under 194 коеф 1.91 - WIN

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.