Friday, 10 December 2010

Atlanta Hawks San Antonio Spurs NBA day 46 bet 10.12.2010

    Miami Heat спечелиха първата четвърт с 1 точка, което ни донесе сериозна печалба от 22.75 units. Както съм казвал неведнъж, мотивацията е първостепенен фактор, и винаги трябва да се отчита. Именно това, че критиците постоянно говориха как Heat не са отбор, а идивидуалисти и как не са направили един силен мач срещу по-добър отбор, бяха причина за нашия залог. Днес на този етап не харесвам spread-овете, но все пак има сигурен мач според мен- Atlanta San Antonio.

 Spurs са някак на втори план в тази дивизия след Dallas Mavericks, но балансът им от 18 победи и 3 загуби е най-добрият в NBA. У дома те не са губили от Hawks oткакто Tim Duncan дойде в отбора през 1997. Нещата не изглеждат по-добре за Atlanta, защото Joe Johnson е контузен, а пейката на Hawks не е от най-дългите. От своя страна San Antonio са доста по-балансирани и титулярите им рядко играят над 30 мин на мач. Така те ще са свежи, играят у дома и би трябвало да спечелят мача, но чак да покрият линията от 8 точки ми се струва малко рисково. За тази цел ще направя по-голям залог на moneyline на Spurs.

Current record 34-30-1 53%  +17.94 units

Bet 20 units Atlanta Hawks vs San Antonio Spurs ML коеф 1.25

Score Hawks 92 Spurs 108 - WIN +5 units


    Добавям още един залог, на Bobcats и Pacers. Charlotte като гост са изключително неубедителни, и губят първата половина с над 7 точки на мач като гости, като това им отрежда 25 място в НБА. От своя страна Indiana са може би най-добрият отбор във втората четвърт в лигата и като домакини на полувремето печелят средно с близо 9 точко на мач. Това прави разлика от 16 точки на мач на полувремето между двата отбора, като дори една четвърт от този марж ни е достатъчна


Bet 3 units Charlotte Bobcats vs Indiana Pacers - 3.5 Half time коеф 1.91 


Score: Bobcats 50 Pacers 57 - WIN +2.73 units

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.