Friday, 17 December 2010

Важни съвети и правила при залагания на баскетбол

    Днес най-накрая ще напиша една статия, която се каня да завърша от много време. Тя не е съвет за залог, както повечето, а е точно обратното- съвет за това какви ситуации да се избягват при прогнозирането на мачове. Вероятно мнозина от тях ви звучат познато, но може би ако ги прочетете още веднъж ще си спестите някой друг лев.
 1. Изградете си дисциплина. Решете каква система ще ползвате и се придържайте към нея. Знайте максималния си праг на загуба и не го надвишавайте при единичен залог.
 2. Никога, ама никога не гонете компенсиране на загубите си. Ако загубите, не се хвърляйте да избиете загубата в същия ден. Вероятността преценката ви да е замъглена от емоциите е огромна и би довела само до утежняване на вашите проблеми.
 3. Избягвайте по възможност мачовете, в които единият отбор е огромен фаворит на публиката. Това означава, че би трябвало да не играете на страната на публиката, ако над 80 % от нея са заложили на едната страна. По-скоро имате шанс да спечелите ако играете противно на нея. Все пак знаете, че никой не разбира повече баскетбола в NBA от букмейкърите във Вегас. А е пределно ясно, че те няма да се оставят често да платят 80 % печеливши залози.
 4. Внимавайте с т.нар chain bets, в смисъл залози, които са зависими един от друг. Това означава да не се играят залози на един и същи мач, които имат някаква корелация помежду си - пример залог за линия на първа част и на полувреме. Ако не ви излезне първата четвърт, това автоматично намалява шанса ви за залога на полувремето.
 5. Ограничете залозите на живо до минимум - обикновено тези залози ви хващат неподготвени и създават някакво чувство на спешност да не пропуснете момента, тъй като коефициентите се менят постоянно. Трикът на букмейкърите е именно в това е да сменят за кратко и бързо коеф. за да ви дадат временно чувство, че сега е моментът за залог.
 6. Ако някоя линия ви изглежда прекалено добра, за да е истина, то тя не е реална. Просто букмейкърите знаят нещо повече от широката публика, което е нормално, като се има в предвид. че те имат вътрешни хора по щабовете на отборите от НБА.

2 comments:

 1. много поленза информация, всички залагат на футбола, но това с баскетбол може да излезне много по-добро, поздрави до всички и успех в залаганията през новата година

  ReplyDelete
  Replies
  1. Благодаря, напоследък нямах много време да анализирам мачове, и страшно многото контузии правят нещата доста по-трудни от обикновено, направо не знаеш кой ще играе и кой не

   Delete

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.