Saturday, 11 December 2010

Boston Celtics Charlotte Bobcats NBA day 47 bet 11.12.2010

    Миналата нощ ни донесе добра обща печалба от 7.73 единици, след като Spurs пречупиха Hawks в последната четвърт, макар че до преди нея водеха само с 2 точки. От своя страна Pacers водеха на полувремето с цели 7 точки, спокойно покривайки линията от 3.5. Днешният ни залог ще е отново на мач на Charlotte, но този път срещу гостите от Boston. Celtics за разлика от домакините не са back-to-back, което за тях е важно, защото имат играчи на възраст като Kevin Garnett и Shaq O'Neal.
 Именно поради тази причина ще играем отново не на целия мач, защото умората им влияе във втората половина. Boston води цялата NBA по разлика на полувремето при гостуванията си, като тя е доста забележителна цели 8.7 точки повече от своите съперници. Bobcats са далеч по-добър отбор у дома, като дори имат положителна точкова разлика на полувремето у дома, но тя е малко над 2 точки в back-to-back мачове от началото на сезона. В последните им 3 мача Bobcats са  - 4.3 на полувремето, а Celtics са +9.7 Spread-ът на полувремето е 4 и мисля, че Boston би трябвало да го покрият с лекота. 

Current record 36-30-1 54.5 % +25.67 units

Bet 2 units Boston Celtics-4 vs Charlotte Bobcats at half time коеф. 1.91

Score Celtics 42 Bobcats 32 - WIN +1.82 units

    Добавям още един късен залог на мача Miami и Sacramento. Kings имат едва 2 победи в последните си 10 мача, като те са срещу слабаците Nets и Washington. Heat от своя страна са на завидното четвърто място по точкова разлика в първата четвърт с +2.7 точки. Интересното тук е, че Wade и Lebron имат по над 30 точки средно на мач всеки в кариерата си срещу Kings, които просто нямат отговор за тях и този сезон

Bet 2 units Miami Heat-2.5 vs Sacramento Kings 1Q коеф 1.91

Score Heat 17 Kings 24 - LOSS

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.