Tuesday, 21 December 2010

Dallas Mavericks Orlando Magic NBA day 57 bet 21.12.2010

    В последната прогноза не успяхме да увеличим размера на банката, тъй като Boston се отпуснаха във втората част, и така натрупаната преднина от 7 точки , която ни бе достатъчна, за да спечелим, беше пропиляна. Pacers взеха следващата четвърт с 4 точки и така на полувремето Celtics водеха само с 3. Днес ще търсим печалба с прогноза на мача Dallas Orlando. Mavericks не случайно са един от най-добрите отбори в лигата като гост, като не само, че спечелиха срещу спреда , а дори биха SU Miami Heat в собствената им зала , прекъсвайки серията от 12 поредни победи. 
    Тази победа ще донесе допълнителна инерция на Dallas, като това, че те са back-to-back ще е дори в тяхна полза. Днес те гостуват на Magic, които са с изцяло променен състав и почти липсва отборна химия. Не случайно новодошлите Jason Richardson, Gilbert Arenas и Hedo Turkoglu стреляха общо трагичните 6 от 33. За да се проумее колко зле са Orlando в момента, ще кажа, че те загубиха от Atlanta Hawks, отбор, който беше мачкан с по 20-25 точки на мач от Magic във всеки един сблъсък от миналия сезон. Mavericks имат и кой да противопоставят на Dwight Howard - Tyson Chandler и Brandon Haywood не са звезди в NBA, но определено подкошието няма да е като разграден двор. Едва ли Brandon Bass, който играе срещу бившият си отбор, ще съумее да опази Dirk Nowitzki, защото е по-бавен от него, а германецът с успех играе от разстояние, което е предпоставка за доста точки от пробив и стрелби с отскок. Преди нещата не стояха така с Rashard Lewis, който беше доста по-бърз и не би се получил този mismatch.

Current record  38-33-1 52.7 % +22.22 units

Bet 5 Units Dallas Maverics+4 vs Orlando Magic коеф 1.91

Score Mavericks 105 Magic 99 WIN +4.55 units

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.