Sunday, 5 December 2010

Golden State Warriors Oklahoma City Thunder NBA day 39 bet 05.12.2010

    Без особени трудности вчера спечелихме залога на мача Atlanta Hawks Miami Heat, които отбелязаха едва 176 точки, оставяйки на цели 18 точки под линията. Днес отново ще опитаме залог на вкарани точки общо в мача Golden State Oklahoma City. Warriors вече не са този отбор от миналите години, които практикуваше стил подобен на този на Phoenix Suns- високоскорсотни атаки и никаква защита. Вече се играе по-умерено темпо, като защитата е все още посредствена, но резултатността е поспаднала.
При гостуванията си от този сезон на NBA отборът бележи под 98 точки на мач. От своя страна Thunder бележат у дома към 104 точки, но големият фактор в този мач ще бъде Kevin Durant. Крилото според мен почти със сигурност няма да играе в този мач, защото и без него Oklahoma би трябвало да бият Golden State, които в момента имат само 3 победи като гости, и то срещу слаби отбори като New York, Minesotta и Toronto. Затова смятам, че линията от 215.5 точки е доста висока. Отсъствието на Durant може да се счита за вероятно, имайки в предвид, че линията на мача е 6.5, а ако той би играл, очакванията бяха за 8- 8.5 точки в полза на Thunder.

Current record 31-29-1 92.64 % (-7.32 %)

Bet 2 units Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder under 215.5 коеф. 1.91 - LOSS

Добавям един залог в последните минути преди мача, Boston ще водят на полувремето поне с 4 срещу New Jersey:

Bet 2 units Boston Celtics-3.5 vs New Jersey Nets at Half time коеф. 1.91 - WIN

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.