Sunday, 12 December 2010

Los Angeles Lakers New Jersey Nets NBA day 48 bet 12.12.2010

    Miami явно бяха подценили  мача снощи с Kings, като загубиха с цели 7 точки точки първата четвърт, и така благодарение на Boston, които спечелиха първото полувреме с цели 10 точки , успяхме да излезнем без загуба. Днес отново ще играем на част от мач- този път Los Angeles Lakers и New Jersey. Nets може да са без Devin Harris, но дори и да играе, той има проблеми с ръката, които му пречат на стрелбата.
New Jersey по принцип губят първата четвърт с 1.5 точки на мач, а в последните си три мача загубата е още по-фрапантна цели 4.7 точки на четвърт по-малко. В лицето на Lakers те имат за съперник най-добрият отбор в NBA за първа четвърт, като я печели със средно 5.8 точки на мач. За последните им три мача тази разлика е впечатляващите 8.3 точки на мач. Така имаме разлика от около 6 точки за целия сезон или ако гледаме последните три мача - 13 разлика. Ако игнорираме статистиката, и гледаме директните двубои L.A. могат да имат евентуални проблеми с Devin Harris, но както казахме той няма да е на 100 %, на всички останали позиции превъзходството е осезаемо за L.A. , New Jersey дори на могат да напипат най-добрата стартова петица.

Current record 37-31-1 54.4 % +25.49 units

Bet 3 Units Los Angeles Lakers-2.5 vs New Jersey Nets 1Q коеф 1.91

Score L.A.Lakers 30 New Jersey Nets 24 WIN +2.73 units

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.