Tuesday, 14 December 2010

Los Angeles Lakers Washington Wizards NBA day 50 bet 14.12.2010

    Преди два дни ние играхме на мача Los Angeles Lakers и New Jersey Nets, като правилно избрахме първата четвърт, която бе спечелена с 6 точки от шампиона и ни донесе нови 2.73 unit-a печалба. Самите залози на четвърт/полувреме се оказват като че ли по-печеливши за нас от тези на цял мач. И днес отново ще се доверим на Kobe и компания, които този път са гости на Washington Wizards.
    Както споменах в статията от преди два дни за предишния сблъсък на Los Angeles , Lakers е най-добрият отбор в NBA за първа четвърт, като я печели със средно 5.8 точки на мач. За последните им три мача тази разлика е впечатляващите 6 точки на мач. Двата отбора играха на скоро в Staple Center, където гостите от Washington бяха отнесени с 13 точки в първата четвърт, и няма основателна причина днес да не могат да покрият spread-а от 3 точки. В този мач стартовата петорка на L.A вкара 94 спрямо 59 точки от основната петица на Wizards, а именно първата четвърт е тази, в която ще се състои същия сблъсък на титулярите

Current Record 38-31-1 55 % +28.22 units

Bet 3 Units Los Angeles Lakers-3 vs Washington Wizards 1Q коеф 1.91

Score Lakers 22 Wizards 24 - LOSS

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.