Monday, 6 December 2010

Miami Heat Milwaukee Bucks NBA day 40 bet 06.12.2010

    Вчера Boston Celtics, макар да бяха без най-добрия си играч в момента Rajon Rondo, размазаха без проблеми  New Jersey Nets като гости с 25 точки, като с лекото покриха spread-а на полувремето. Непредвидено беше включването на Kevin Durant за Thunder, като въпреки това имахме шанс да познаем и under-a, но домакините пуснаха цели 39 в последната част, тъй като водеха с 20 точки след третата. Днес ще направя залог на мача между Miami и Milwaukee.
Bucks са най-oтвратителния отбор за гледане, нападението им е пълна мъка, и бележат едва по 91.6 точки на мач. Това е абсолютно логично при едва .409 FG %, което им отрежда последното 30-то място по офанзивни показатели в NBA. Защитата им е на далеч по-добро ниво, пускайки по 93 точки на мач, но тази на съперникът им е още по-добра, като в последните пет мача държи опонентите си под 88 точки на мач. Heat са сравнително убедителни срещу слабите отбори в лигата, и нападателната им мощ в лицето на Lebron, Wade и Bosh идва твърде много за Milwaukee. По принцип Miami имат проблеми с бързи и атлетични плеймейкъри, но Brandon Jennings би трябвало да подобри много стрелбата си, за да може да държи Bucks в мача.

Current record 32-30-1 92.46 units  (-7.54 %)

Bet 3 units Miami Heat -4 vs Milwaukee Bucks коеф. 1.91  - WIN +2.73 units

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.