Sunday, 30 January 2011

New Orleans Hornets Phoenix Suns 30.01.2011

    След дълга пауза от повече от месец от последната ми прогноза на връх Коледа, когато Orlando Magic победи Boston Celtics, лека полека ще се опитам да влезна в ритъм и да възстановя прогнозите си. Първият мач за 2011, който ще прогнизирам е New Orleans срещу Phoenix. Домакините от Аризона идват след доста емоционална победа (вижте подлия номер на Kevin Garnett на края на статията) над един от топ фаворитите в лигата Boston Celtics, където новопричвлеченият Marcin Gortat доминира подкошието и ранно натрупаните 15 точки разлика бяха достатъчни на Suns. Hornets от друга страна са може би един от най-горещите тимове в момента в NBA, и не са никак очаровани от загубата си тази нощ от един от слабите отбори в лигата Sacramento.

    Chris Paul и компания са стегнали здраво защитата, като именно сърцатата игра на Emeka Okafor в подкошието спомага отборът да не допуска повече от 87 точки на мач средно. Това обяснява и серията от 10 поредни победи, които Hornets записаха именно преди вчерашната им излагация. Това няма как да не е допълнителен мотивиращ фактор, особено като се има в предвид, че противник е отбора на Phoenix. Suns нямат все още стабилен стартов състав, след сделката с Jason Richardson и Hedo Turkoglu, като това може да се види от огромната разлика в игралното време на играчи като Jared Dudley, Michael Pietrus  и дори Marcin Gortat. Не случайно Phoenix имат цели 4 загуби в последните 10 мача. Steve Nash ще има огромни проблеми с далеч по-младия Paul, като канадецът никога не е бил силен в защита, а с напредването на възрастта му и бързината става допълнителен утежняващ фактор. Channing Frye е прекалено мек и бавен играч, за да да успее да се противопостави на David West, който се намира в добра форма, и много пъти е доказвал, че може да е изключително твърд играч, когато се наложи.

Current record 39-32-1 54.9 %  +23.77 units

Bet 2 units New Orleans Hornets+1 vs Phoenix Suns коеф. 1.91

 

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.