Wednesday, 23 February 2011

Atlanta Hawks Phoenix Suns 24.02.2011

    Тази нощ Miami с лекота преминаха през Sacramento, побеждавайки ги с 20 точки. Lebron James вкара 31, а Wade и Bosh добавиха съответно по 23 и 22, за крайното 117-97. Така Heat са 24-4 ATS срещу Kings, и ни донесоха нови 6 единици печалба, което ги превърна в най-доходоносния отбор за нас (вижте статистиката тук). Довечера ще заложим на сблъсъка Atlanta и Phoenix. В първия сблъсък през сезон 2010/2011 в NBA, гостите от Suns успяха да измъкнат мача с 4 точки. Днес в състава им има доста  промени, но мисля, че изходът ще е подобен.
    Phoenix е застаряващ отбор, като умората определно е фактор за играчи като Steve Nash, Vince Carter и Grant Hill. Именно затова, All-Star Weekend-a им дойде повече от добре, като те ще се отпочинали за първия си мач. Слънцата са само на 2 победи от влизане в плейофите в НБА, като ще дадат всичко от себе си, за да се доближат до 8-то място на Запад. В последните си 10 мача, въпреки промените Suns са с баланс 7-3, дължейки се главно на силните мачове в подкошието на привлечения от Orlando Magic Marcin Gortat. Домакините са 4-0 ATS в последните си 4 мача срещу Atlanta. Hawks тази нощ бяха пометени в Staples Center s. Водени от Kobe Bryant и Pau Gasol,  Los Angeles Lakers би с цели 24 точки. Макар, че би било добре ако титулярите бяха играли повече време (сега бяха извадени след третата четвърт) , все пак трябва да се има в предвид, че Atlanta са back to back. Hawks са с 4 загуби в последните 5 мача, не играят най-добрия си баскетбол (стрелят едвам 43 процента от игра) и нещата в Arizona не би трябвало да бъдат по-различни. Като добавим, че залаганията срещу Atlanta са ни донесли цели 33 единици, то прогнозата ми е че Phoenix печелят и покриват линията от 3 точки

Current record 45-36-1 55,5 %  +38,16 units

Bet 4 units Atlanta Hawks vs Phoenix Suns - 3 коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.