Sunday, 27 February 2011

Atlanta Hawks Portland Trailblazers 27.02.2011

    Вчера Chicago водеха почти до края с двуцифрена разлика след почивката, като в крайна сметка победиха с 8 точки Milwaukee. В третия си мач след контузията Joakim Noah беше с основен принос за победата с неговите 8 точки и 17 борби. По правило  мачовете на Bucks не са никак резултатни, но слабата игра на Andrew Bogut и Brandon Jennings (стреляли общо посредствените 4 от 16) доведе до още по-ниска резултатност- едва 75 точки. Тази вечер ще направя прогноза на мача Atlanta срещу Portland.
    Hawks играят своя шести от общо седем поредни мача като гости. Определено се е натрупала немалко умора. Освен всичко друго, титулярният им плеймейкър Mike Bibby бе изтръгуван. Новопривлеченият Kirk Hinrich ще бъде интегриран постепенно в отбора. Интересното е, че Atlanta имат умопомрачаващ баланс от 1 победа и цели 8 загуби срещу топ 8 отборите в Западната конференция в NBA. При това разликата е близо 11ина точки на мач. Portland от своя страна се радва на изключително добри моменти воден от Lamarcus Aldridge с неговите 27 точки и 9 борби на мач, като в последните си 10 мача има само 3 загуби. В игра се завърна Brandon Roy, които беше причината да спечелят срещу Denver, макар и в продължение. Най-важното е, че днес се очаква дебюта  си за Trailblazers да направо привлеченият от Charlotte Gerald Wallace. С неговия хъс той ще бъде като допълнителен мотор в отбора. Ако се сбъднат и прогнозите че Marcus Camby ще направи завръщането си именно днес, то Portland изглежда много добре окомплектован и като нищо може да има топ 3 баланс на запад след All-Star Break-a. Дори пейката на домакините е по-добра от тази на Hawks. Ще продължа да играя срещу Atlanta, тъй като те са ми донесли най-много пари (вижте статистиката). Прогнозата ми е, че Trailblazers покриват линията от 4.5 точки

Current record 48-37-1 56,4 %  +47.19 units

Bet 4 units Atlanta Hawks vs Portland Trailblazers - 4.5   коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.