Thursday, 24 February 2011

Boston Celtics Denver Nuggets 24.02.2011

    Вчера Phoenix бяха на път да изпуснат мача, след като позволиха преднината им от 15-ина точки да бъде стопена при 92-92. Все пак с бързa серия от 8-0 Suns дръпнаха отново напред и спечелиха със 105:98. Taка за първи път в този сезон минах границата от 40 единици печалба. Както писах в статията за trade deadline в НБА, Atlanta, които по принцип нямат кой знае каква скамейка, бяха в намален състав, след като изпрати Mike Bibby, Jordan Crawford и Maurice Evans във Washington Wizards в замяна на Kirk Hinrich. Днес в лигата има само два мача - Miami срещу Chicago и Boston срещу Denver. Първият мач е поражда в мен много смесени чувства, защото сякаш завръщането на Joakim Noah леко посмути Bulls.
    Тази нощ те загубиха от Toronto (тяхна едва втора победа в 20-ина мача). Изглежда, че Chicago са леко поотвикнали да играят с Noah, a като се има в предвид, че преди това пък беше контузен Carlos Boozer, то е нормално да има нужда от сработване в подкошието. Затова ще предпочетем другия мач. Линията е ниска, защото като цяло Nuggets са доста по-добър домакински отбор (баланс 23-7). Дори в намален състав, без Billups и Carmelo, те успяха да спечелят срещу Memphis, като това според е леко измамно. Все пак Boston  е далеч от нивото на Grizzlies и не прощава слаба отборна химия. (Справка - сблъсъците им с Miami Heat) J.R Smith е много streaky играч, и както може да вкара 20+ точки в един мач, така може да напусне баскетболното игрище и с под 10. Тy Lawson има известен опит във воденето на отбора, но защитата на Memphis е доста посредствена. Интересно е каква ще е ролята на новопривлечените трима от New York (проверявайте дали няма да бъдат включени в нова сделка). Все пак срещу силната защита на Celtics, без основния си реализатор нещата едва ли ще се получат. Прогнозата ми е, че Ray Allen и Paul Pierce решават мача за Boston, които печелят поне с 5-6 точки разлика:


Current record 46-36-1 56,1 %  +41,18 units

Bet 4 units Boston Celtics - 3 vs Denver Nuggets  коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.