Saturday, 26 February 2011

Chicago Bulls Milwaukee Bucks 26.02.2011

    Тази нощ Phoenix отнесоха Toronto Raptors още в първата четвърт, повеждайки с 21 точки (35:14), от които 11 на бившия им играч Vince Carter. Marcin Gortat контролирашe подкошието, както очаквах, и завърши със 17 точки и 11 борби- негов 4-ти double-double в последните 6 мача. До края Suns контролираха мача и спечелиха с цели 18 точки, носейки ни цели 7 единици печалба, с които покрихме загубата ни от Boston Celtics и Denver Nuggets. Довечера ще направим залог на гостуването на Chicago Bulls на Milwaukee Bucks.
    Bulls най-накрая са в пълен състав, след като в началото на сезона отсъстваше Carlos Boozer, а после се контузи Joakim Noah. След победата  им над Miami те са само на 3-4 мача от първото място и ще напъват здраво до края на сезона. И докато у дома балансът им е един от най-добрите в NBA, то като гости Chicago имат доста да наваксват. Да загубят втори мач от слаб отбор като Milwaukee ще бъде недопустимо след загубата от Toronto. Поглеждайки директните сблъсъци, Derrick Rose ще създаде огромни главоболия на Brandon Jennings, който дори не е възстановен от контузията си напълно. Luol Deng определено е по-добър от John Salmons, a  Boozer и Noah ще дойдат твърде много на Andrew Bogut . Bucks oт своя страна са в изключително лоша форма , като имат едва 3 победи в последните си 10 мача, които са срещу посредствените отбори на Toronto, Minnesota и Los Angeles Clippers. Milwaukee  са последни в НБА по вкарани точки на мач с едва 91.7 и процент стрелба- 0.424. Пейката им е наистина трагично, след контузиите на Drew Gooden , Michael Redd и Chris Douglas-Roberts. Резервите на Bulls са далеч по-добри - Taj Gibson, Ronnie Brewer, Keith Bogans. Всички тези неща накланят везните в полза на Chicago и прогнозата ми е, че те покриват линията от 3.5 точки

Current record 47-37-1 55,9 %  +43.55 units

Bet 4 units Chicago Bulls -3.5 vs Milwaukee Bucks   коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.