Thursday, 10 February 2011

Los Angeles Lakers Boston Celtics 11.02.2011

    В мача от тази нощ San Antonio си поиграха с Toronto Raptors, почивайки си до последната четвърт, но в нея Dejuan Blair реализира 8 от 11 опита и направи пореден double-double, което беше повече от достатъчно, срещу отбор, чийто център е Andrea Bargnani.  Така Spurs взеха мача с 11 точки и ни донесоха нови 3 единици, като минахме границата от 30 %. Тази вечер ще направя залог на един от най-класическите сблъсъци в NBA - Lakers срещу Celtics. Мачът ще се играе в TD Garden, наследник на легендарната Boston Garden, което накланя в немалка степен везните в полза на домакините, които имат невероятния баланс от 23 победи и само 4 загуби у дома.
    Освен всичко друго, Celtics веднъж вече победи Lakers, при това като гост. Все пак едва ли ще стреля невероятните 60 % процента, особено като се има в предвид, че вкаралият тогава 32 точки Paul Pierce пропусна тренировката вчера и може да не е в идеална кондиция. Двамата O' Neal - Shaq и Jermaine пропускат мача, но пък завърналият се Kedrick Perkins и Glen Davis ще осигурят необходимата стабилност в подкошието, заедно с ветерана Kevin Garnett. Ray Allen винаги играе много нахъсано срещу Kobe Bryant, защото имат закачка от времената му в Seattle, като този мач е идеален момент да счупи рекорда за всички времена за вкарани тройки в NBA (2560 принадлежащ на Reggie Miller). На гарда на Celtics му трябват само 2 успешни опита от зоната за да стане едноличен лидер в тази категория.

    Los Angeles от своя страна ще имат нужда от поне 25 точки от Kobe Bryant, чиято игра е някак непостоянна напоследък, и тогава всичко ще се реши от приноса на Pau Gasol, който след завръщането на Andrew Bynum се чувства не на място, и едва ли показателите му ще се различават колосално от предишния мач срещу Boston  (стрелба 5 от 13). Друг важен фактор е проблемът на Lakers с отбори, които притежават бърз и атлетичен PG, а Rondo e именно такъв и дори да не бележи много, ще доведе до много отворени пространства за съотборниците си. Все пак трудно се играе срещу шампиона в NBA, (това се вижда и от движението на spread-a от 3 на 2.5 точки) поради тази причина ще намаля размера на залога на по-скромните 2 единици и ще играем на ML на Celtics

Current record 42-33-1 56 %  +32,69 units

Bet 2 units Los Angeles Lakers vs Boston Celtic ML  коеф. 1.70

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.