Thursday, 3 February 2011

Miami Heat Orlando Magic 04.02.2011

    След като изпуснахме за 1 точка залога на мача New Orleans Hornets Phoenix Suns, търпеливо пропуснахме няколко дена, чакайки подходящия мач. Във втората баскетболна прогноза за 2011 ще се спрем на мача от Източната конференция в NBA между Miami Heat и Orlando Magic. Този мач освен чисто баскетболен (двата отбора се борят за първенец в дивизията помежду си) има и изключителен емоционален заряд. Това се дължи на президента на Magic Otis Smith, който подстави под въпрос състезателната натура на Lebron James, след като според него звездата избра лесния изход да напусне Cleveland, вместо да се бори да го изведе до титлата.
    Тези думи не се нравят никак на  Lebron и той със сигурност ще излезе зверски надъхан. Този сезон това ще е третата среща на двата отбора, които си размениха по един успех, но Heat са загубили 9 от последните 11 гостувания на Magic и James и Wade ще се постараят тази лоша серия да бъде заличена. И двата отбора не са особено убедително напоследък, като Miami са 5-5, a Orlando 6-4 в последните си 10 мача, но както казахме моментната форма не е от значение, тъй като всеки отбор играе на предела на възможностите си срещу звездното трио, а James има какво да доказва в този мач. Мачът няма да бъде така лесно доминиран в подкошието от Magic, тъй като след сделките Marcin Gortat отиде във Phoenix, a Brandon Bass се контузи и не е ясно дали е в състояние да помогне на съотборниците си въобще. Друг много голям проблем за Orlando е невъзможността на Hedo Turkoglu да пази нито Lebron James, нито Dwyane Wade, камо ли пък Chris Bosh. Смятам, че Miami вероятно ще вземат мача Straight-up, но все пак spread от 2 точки си е добра преднина:

Current record 39-33-1 54.1 %  +21.77 units

Bet 5 units Miami Heat+2 vs Orlando Magic коеф. 1.91


Update: Brandon Bass се очаква да пропусне поне две седмици с тази контузия, което означава, че Ryan Anderson ще получи доста игрално време. Друга положителна новина е движиението на линията надолу, като в момента е 1.5 за Маями.

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.