Wednesday, 16 February 2011

Miami Heat Toronto Raptors 16.02.2011

   Въпреки че падаха с 15-ина точки по едно време, Golden State успяха да обърнат New Orleans и да спечелят с цели 13 точки (102:89). Добрата стрелба на Warriors (10 тройки от 19 опита) ни донесе  печалбат от близо 7 единици, която не само покри загубата от предишната ни прогноза, а дори добави 3 единици в наша полза. Тази нощ предлага много сблъсъци на големи фаворити срещу слаби отбори, като от тях се спирам на гостуването на Miami в Toronto.
    Трагичната серия на домакините от Raptors продължава с пълна сила. Те има едва 2 победи (при това срещу слабаците Los Angeles Clippers и Minnesota Timberwolves) в последните си 18 мача в NBA. Водят лигата по допуснати точки в подкошието, които са вече 43 на мач. Съставът им постоянно се променя поради контузии. А и когато плеймейкърът на отбора Jose Calderon стреля трагично (около 35 % от игра) нещата нямак да са по-добре. В лицето на Miami тях не го очаква по-различна съдба. Именно бившият играч на Toronto Chris Bosh ще има шанса да влезне в ролята на Lebron James и да затвори устата на иначе любимия ми Bryan Colangelo. (той обяви, че според него Bosh e отписал голяма част от мачовете на Raptors през изминалия сезон, очаквайки да изтече договора му). Подкошие, пазено от Andrea Bargnani е идеалният момент за отмъщение, тъй като и другите двама от звездното трио - Wade и Lebron обичат да пробиват.  Raptors не притежават необходимите ресурси да спрат Heat и прогнозата ми е, че ще загубят мача с двуцифрен резултат:

Current record 44-35-1 55,7 %  +36,7 units

Bet 4 units Miami Heat -9 vs Toronto Raptors коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.