Tuesday, 15 February 2011

New Orleans Hornets Golden State Warriors 15.02.2011

    В предишната ми прогноза Washington отупа Cleveland с 15 точки разлика (115:100), като Wizards имаха основание за истински празник, след като на 26-тия си опит успяха да запишат първа победа като гост в сезон 10/11 в НБА. Това обаче ми коства 4 единици, които днес ще се опитам да въстановя със залог на мача New Orleans - Golden State. В предишния сблъсък на двата отбора Hornets стреляха невероятните за баскетбола 62 процента от игра и без особени затруднения си взеха мача, но нещата не изглеждат никак добре за тях в момента.
    Chris Paul и компания имат цели 7 загуби в последните си 10 мача, като след контузията на Emeka Okafor oт солидната им защита няма и помен. Резултатността на опонентите им се качи близо с 8 точки от 92 на 100 на мач. Същевременно плеймейкърът на New Orleans има проблеми и със стрелбата си, като от 48 за сезона, в последните 10 мача стреля посредствените 41 %. Нещата срещу Golden State едва ли ще са чак толкова зле обаче. От своя страна Warriors се представят доста по-добре у дома, с баланс 18 победи и 11 загуби и след победата над водения от Kevin Durant Oklahoma City Thunder ще излезнат с допълнително самочувствие. Ако приемем, че Chris Paul и Stephon Curry ще са със сравнителни идентични показатели, целия мач ще се реши от играта на Monta Ellis. Той ще бъде пазен от Marco Bellineli, чиято защита не е на необходимото ниво, за да спре двойката на Golden State. Имайки в предвид отсъствието на Okafor, този път борбите ще са изравнени, а не както в предишните два сблъсъка от сезона- доминирани от Hornets. Прогнозата ми е, че Warriors взимат мача поне с 1 кош разлика (колкото е линията):


Current record 43-35-1 55,1 %  +30,33 units

Bet 7 units New Orleans Hornets vs Golden State Warriors -2 коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.