Sunday, 6 February 2011

Orlando Magic Boston Celtics 06.01.2011

   След изключително приятната победа на Miami срещу Orlando, при това като гост, (прибрахме близо 5 единици) при която  Lebron затапи президентът на Magic Otis Smith, като наниза колосалните 51 точки в коша на противника, днес отново ще направим залог срещу Dwight Howard и компания. Причината за това е лошата моментна форма , съчетана с гостуване на един от най-силните домакински отбори - Boston Celtics. Orlando са само със 6 победи и в последните 10 мача, като се има в предвид, че играха с отбори като Washington, Cleveland, Detroit, Indiana, Memphis.
    Изключително важен момент е контузията на тежкото крило Brandon Bass. Dwight Howard може да е достатъчен в подкошието за повечето отбори в NBA, но не е и за Boston. В негово отсъствие гостите са принудени да правят поредна промяна в стартовия си състав, като това няма как да не доведе до проблеми срещу изключително сработения им противник. Jameer Nelson все още изглежда ненапълно възстановен от контузията на коленете и играе на приливи и отливи. Както споменах и преди, защитата на Hedo Turkoglu е доста посредствена и той няма как да се справи нито с Paul Pierce нито с Ray Allen.
   От своя страна Celtics са изключително убедителни в TD Garden, имайки един от най-добрите баланси в НБА от 22 победи и само 4 загуби. Kedrick Perkins се завърна в игра и физическата му мощ, подпомогната от присъствието на Kevin Garnett, ще бъде достатъчна да удръжи звездата на Magic Dwight Howard. Пейката на Boston дава допълнителни аргументи в тяхна полза на баскетболното игрище- Marquis Daniels, Nate Robinson и Glen Davis срещу  J.J Redick и Gilbert Arenas, който има сериозни лични проблеми. Т.е пейката на Orlando е много къса и реално има само стрелци, докато тази на Celtics e доста по-балансирана. Затова прогнозата ми е за победа на Celtics.

Current record 40-33-1 54.8 %  +26.32 units

Bet 4 units Orlando Magic vs Boston Celtics -4 коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.