Monday, 28 February 2011

Phoenix Suns New Jersey Nets 28.02.2011

    Тази нощ Portland не успя да обърне мача с Atlanta, губейки със 7 точки. След третата част Blazers падаха с цели 19 точки, като успяха да съкратят разликата на само 4 в средата на последната четвърт, но за повече не им стигнаха силите. Макар да бяха в пълен състав (не броим Greg Oden) с изключение на Andre Miller останалите играчи стреляха много лошо. Camby, Wallace, Aldridge и Brandon Roy завършиха мача общо с 34 точки при стрелба 13 от 37 и логично загубиха. Довечера ще направя залог на мача Phoenix New Jersey.
    Suns спечелиха вълнуващ мач срещу Indiana тази нощ, добирайки се до продължение, след като водеха в голяма част от мача. Кош на Channing Frye със сирената остави гостите да ликуват на баскетболното игрище. Това беше четвърта поредна победа за Phoenix и 7 в последните 9 , които бяха водени ветерана в НБА Grant Hill, реализирал цели 34 точки. И докато на другите по-млади играчи удълженото игрално време няма да се отрази толкова много, то лошият момент за Suns е, че Steve Nash и Hill записаха по 42-43 минути срещу Pacers. Все пак Vince Carter стреля ужасно 3 от 14 и игра само 22, като надеждата ни е, че тази нощ ще направи силен мач срещу един от бившите си отбори. (За справка той почти сам би Toronto преди дни). Marcin Gortat направи пореден double-double и се чувства вече комфортно в подкошието на Suns, като ще успее да сведе до разумни граници приноса на Brook Lopez в нападение.  Очаквам и допълнителна мотивация от Robin Lopez, който ще играе срещу своя брат. За Nets нещата не изглеждат много розови, тъй като са загубили цели 12 от последните 14 мача срещу Phoenix. Освен това те имат 6 поредни загуби. Новопривлеченият Deron Williams сам признава, че тактически не се чувства съвсем добре в новия си клуб, и това е видно, след двете загуби с двуцифрен резултат от Houston и San Antonio, след като плеймейкърът стреля под 33 процента в тези два мача. Със стрелба от около 40 %, колкото имат в последните си 5 мача New Jersey ще имат голям проблем да бият един най-резултатните отбори в NBA, бележещ по над 105 точки на мач. В предишният сблъсък на двата отбора се стигна до продължение, което комбинирано с back-to-back ситуацията на Suns води до линия само от 1.5 точки, като прогнозата ми е, че гостите от Phoenix ще я покрият:

Current record 48-38-1 55,8 %  +43.19 units

Bet 8 units Phoenix Sun - 1.5 s vs New Jersey Nets   коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.