Friday, 25 February 2011

Phoenix Suns Toronto Raptors 25.02.2011

    Trade deadline-а ни удари тази нощ, след като Boston се разделиха с Kedrick Perkins и Nate Robinson в замяна на Jeff Green. Така Celtics бяха само с 9 човека, като в подкошието им освен Perk липсхава и Shaq и Jermaine O'Neal поради контузии. Това все пак не може да обясни дупката, в която попаднаха Boston, не успявайки да вкарат кош цели 6 минути и половина, като Nuggets затвориха мача със серия от 16-0 за крайното 75:89. Но това вече е история и да преминем към днешната ни прогноза, като ще направя залог на мача Phoenix Toronto.
    Suns са сериозно мотивирани да влезнат поне осми в плейофите на НБА. Сделката, която направиха тази нощ им дава допълнителни шансове. На Goran Dragic му беше дадено достатъчно време да покаже възможността си да води отбора, и след като не успя, бе пратен в Houston в замяна на Aaron Brooks. Явно е, че Phoenix смятат, че могат да го "върнат" във формата от преди контузията му и използваха падналата му цена. Бившият пойнтгард на Rockets правеше страхотни мачове преди това и ще помогне със сигурност повече от Dragic.  Слънцата са 7-3 в последните си 10 мача, като излизат за първа победа като гости след All-star break. Те ще получат сериозна помощ в Marcin Gortat, тъй като Toronto са последни в NBA с близо 43 точки допуснати в подкошието на мач. Suns имат цели 13 поредни победи над канадския тим, средно с над 12 точки на мач, като последната загуба от Raptors е през 2004 година. Както споменах в предишни статии, Toronto имат едва 3 победи в последните 20 мача. Jose Calderon няма достатъчно офанзивни умения, за да се възползва от най-голямата слабост на Phoenix- защитата на Steve Nash. Проблеми може да създаде само Andrea Bargnani, който ще бъде пазен вероятно от не дотам добрия защитник Channing Frye, но пък играчът на Suns напоследък е в добра офанзивна форма и ще може да компенсира с реализаторските си умения. Прогнозата ми е, че гостите ще успеят да покрият линията от 3.5 точки

Current record 46-37-1 55,4 %  +37,18 units

Bet 7 units Phoenix Suns -3.5 vs Toronto Raptors   коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.