Friday, 11 February 2011

Portland Trailblazers Toronto Raptors 12.02.2011

    Тази нощ за мое съжаление Lakers си върнаха на Celtics за поражението в Staple Center, като развалиха удоволствието на Ray Allen от подобряването на рекорда на Reggie Miller за отбелязани тройки за всички времена в NBA. Boston поведе рано с 15-ина точки но не успя да удръжи преднината до края, като загуби мача със 6 точки разлика. Но трябва да е ясно на всички, че не може да се печели всяка вечер, залаганията на баскетбол са маратон, а не спринт. А и все пак загубата е от 2 единици. Тази нощ ще се опитаме да компенсираме с прогноза отново срещу слабака Toronto, който приема нападнатия от контузии Portland.
    Именно контузиите на Blazers (Gred Oden, Marcus Camby, Brandon Roy са аут) слагат линията на само 2.5 точки за тях. В пълен състав тя би била поне 5-6 , ако не и 8 точки. Всички тези контузии обаче не могат да спрат Portland, които са цели 4 мача над .500 (28-24) и държат за момента последното 8 място в плейофите на Западната конференция в NBA. Този баланс се дължи главно на Lamarcus Alridge, който в отсъствието на лидера на отбора Roy има прекрасните показатели от 25 точки и 10 борби на мач. Нещата за него изглеждат добре, защото Raptors нямат какво да противопоставят в подкошието, защото Andrea Bargnani не може да опази приличен голям играч, Това се доказва и от факта, че канадския тим води лигата по показателя допуснати точки в подкошието- цели 48 на мач. Както наскоро писах, Toronto има 1 победа в последните си 15 мача и то срещу Minnesota Timberwolves. Нещата за тях ще изглеждат и още по зле, защото Amir Johnson си изкълчи глезена срещу San Antonio и едва ли ще може да играе на 100 %. А в последните мачове именно той е водещия "борец" на отбора. Лошата стрелба на Jose Calderon напоследък също не дава основания за голям оптимизъм. Затова прогнозата ми е, че гостите покриват линията от 2.5 точки:

Current record 42-34-1 56 %  +30,69 units

Bet 4 units Portland TrailBlazers -2.5 vs Toronto Raptors коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.