Tuesday, 22 February 2011

Sacramento Kings Miami Heat 23.02.2011

    Първо бих искал да се извиня за късното публикуване на прогнозата, дано все пак помогне на читателите ми. След All-star weekend-a отборите се връщат към втората част на редовния сезон в НБА. За някои Ззагонията продължава, докато други са устремени към титлата. Именно срещата на два такива отбора ще бъде предмет на нашият първи залог след почивката. Супер фаворитът Miami посреща посредствения Sacramento, търсейки лесна победа. И докато Kings са изключително разочароващи с 7 загуби от последните си 8 мача, то Heat след лошия старт влезнаха на почивката на сезона със серия от 10 победи от 11 мача. Поглеждайки статистиките до момента от сезон 2010/2011 в NBA виждаме, че залозите на Miami и срещу Sacramento са ни донесли добри пари, което е допълнително основание да играем на тях.
    След опознавателния начален период на звездното трио, в който Miami едвам бяха над .500 успеваемост, нещата си дойдоха на мястото. Синхронът вече се усеща, и ако не беше контузията на Udonis Haslem, то те отдавна щяха да са начело на Източната конференция. Трудният мач на Boston Celtics , които гостуват на Golden State Warriors (7-3 в последните 10 мача)  им дава шанс да оглавят класирането още тази нощ. Lebron James не успя да стане MVP в мача на звездите, макар да записа triple double и ще излезне с допълнитена мотивация. Wade почти сигурно ще играе, макар да получи контузия на мача на звездите. Sacramento от своя страна са в средата на дълго турне от 7 мача като гости и умората определено ще почне да си казва думата. Освен всичко друго, най-добрият им играч Tyreke Evans пропусна последните два мача , които бяха загубени съответно с 30 и 16 точки от Oklahoma City Thunder и Dallas Mavericks. Днес се очаква Evans да аут отново, като подбни разлика са много вероятни, тъй като Heat са спечлили последните си 8 домакинства срещу Kings средно с по 17.5 точки. . Така смятам, че Lebron, Wade и Bosh няма да имат проблеми с водения от новобранеца Demarcus Cousins Sacramento:

Current record 44-36-1 55, %  +32,7 units

Bet 6 units Sacramento Kings vs Miami Heat -13 коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.