Wednesday, 9 February 2011

San Antonio Spurs Toronto Raptors 10.02.2011

    Още един път Orlando ни изкараха нелоши пари. Залогът ми на Boston срещу тях ни донесе нови близо 4 единици, като наближавам 30 %  процента доходност. Дано до края на сезона тези резултати продължат да се подобряват и успея да достигна 40 %. Тази нощ обаче, въпреки че Magic имат мач с Philadelphia, ще пробваме залог на  San Antonio срещу Toronto. Канадският тим е безспорно един от слабаците в лигата след напускането на Chris Bosh, като това е очевидно и от баланса им от 14 победи и 38 загуби.
    След серия от 13 поредни загуби Raptors успяха да спечелят мач срещу Minnesota Timberwolves, но Milwaukee Bucks набързо ги отрезвиха, като им позволиха да вкарат едва 74 точки за цял мач. Нещата за Spurs са на коренно противоположния полюс - воденият от Greg Popovich, без много блясък и шум около себе си, е безспорният номер 1 в NBA с едва 8 загуби до момента. И докато при Toronto обиграността на отбора е доста под въпрос, то за San Antonio тя е на изключително високо ниво. Триото Parker, Ginobili , Duncan e основен двигател за победите, но то получава не рядко сериозна подкрепа от Dejuan Blair (4 double double в последните 5 мача) , Richard Jefferson , та дори и от ветерана Antonio McDyess. Техните опоненти рядко достигат 100-те точки, а с процент стрелба от порядъка 40-42 процента Raptors едва ли ще минат и 90. Това би трябвало да е далеч под 7-те точки spread за Spurs:


Current record 41-33-1 55.5 %  +29.96 units

Bet 3 units San Antonio Spurs-7 vs Toronto Raptors  коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.