Sunday, 13 February 2011

Washington Wizards Cleveland Cavaliers 14.02.2011

    Добрата ни серия продължава, като Portland победи с 6 точки като гост Toronto. Както очаквах Lamarcus Alridge не срещна смислена съпротива в подкошието и  с неговите 37 точки и 10 броби изведе Blazers до успех, като Raptors продължават да имат една единствена победа в последните си 17 мача. Така с нови близо 4 единици компенсирахме загубата на залога ни на Boston Celtics. Днес ще направя прогноза на мача между едни от бакетболните слабаци: Washington и Cleveland.
    Домакините, които до миналото лято таяха надежди за шампионска титла, след напускането на Lebron James станаха носители на най-печалния рекорд в баскетболната история на NBA- 26 поредни загуби. В последния си мач, стимулирани от завръщането на титулярния си пойнтгард Mo Williams, който завърши със 17 точки и 14 асистенции, Cavaliers успяха да победят гостуващия Los Angeles Clippers. Така, макар и с продължение, срамната серия приключи. Нещата за домакините днес изглеждат сравнително добре, тъй като приемат отбора на Washington. Воденият от John Wall тим игра тази нощ мач с лидера в НБА San Antonio Spurs,  и умората ще е допълнително утежняващ фактор. Контузиите продължават да преследват Wizards, като тази нощ трети основен играч пропусна мача - след Al Thornton и Josh Howard,  привлечения от Orlando Magic Rashard Lewis не взе участие поради възпаление на колената. Като добавим факта, че Washington нямат все още победа като гост в този сезон, (баланс 0-25) то смятам, че Cleveland,  водени от Mo Williams, ще запишат втора поредна победа. Линията сега е 1.5, като ще се движи бързо нагоре, така че грабвайте я на момента, ако смятате да се вслушате в моята прогноза.

Current record 43-34-1 55,8 %  +34,33 units

Bet 4 units Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers - 1.5 коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.