Wednesday, 2 March 2011

Chicago Bulls Atlanta Hawks 02.03.2011

    Dallas сложиха край на серията ми от два поредни неуспешни залога, като победиха Philadelphia с 8 точки - 101:93. Успехът не дойде толкова леко обаче. Още преди почивката Tyson Chandler напусна баскетболното игрище с контуен глезен. В третата част Mavericks изгубиха преднината си от 7 точки, като само резервата Jason Terry и неговата изключителна стрелба ги държеше в мача. Играта вървеше кош за кош и в последната четвърт, като се стигна до само 1 точка преднина за Dallas. Именно след забивка на откъсналия се Terry, Sixers изоставаха с 5 и нямаха време за догонване. Тази вечер ще направя залог на мача Chicago Atlanta.
    Няколко са интересните факти при прогнозата за този мач. За Hawks това е първи мач у дома след 7 гостувания, и в такъв момент обикновено играчите са ненапълно концентрирани. Турнето не беше особено успешно, записвайки 4 победи и 3 загуби. В последните им 10 мача резултатността им е цели 6 точки на долу- от 96 на 90 на мач. Срещу Bulls, които успяват да държат опонентите си до 80 точки и 38 % стрелба в последните си 3 срещи, всеки кош за Atlanta ще е жизнено важен. За да успеят да победят Chicago, които са в серия от 7 победи от 8 мача, Hawks ще трябва да успеят да спрат поне Derrick Rose и един от двамата високи- Carlos Boozer или Joakim Noah. Тази задача не се очертава никак лесна, защото един от добрите им защитници - Josh Smith напусна предишния мач срещу Denver още във втората четвърт. Статусът му все още е неясен, поради което и линията на мача не е обявена до сега. Дори и да играе, едва ли ще успее да поддържа 22те точки на мач, които бележи напоследък. Без него в подкошието за Hawks ще е доста трудно, защото Chicago след завръщането на Joakim Noah печели борбите с около 15-ина на мач. Друг важен момент е, че Atlanta ще са безь титулярен плеймейкър. Дори и Kirk Hinrich да играе, той не знае добре комбинациите все още. А ако стартира Jeff Teague, нещата няма да са никак добри. Освен че има по едва 3 асистенции на мач и стреля трагичните 22 % , той е прекалено немощен да пази постоянно атакуващия коша Derrick Rose. В момента при някои букмейкъри може да се намери ML на Chicago при коефициент 1.6, което е добър шанс. Ако имате как, препоръчвам този залог за довечера. (вижте статистиката, която показва, че залаганията срещу Hawks са ни донесли добри пари) Линията очаквам да бъде около 5 точки, която би трябвало да бъде покрита. Повече от 5 е вече рисковано (при положение че Smith  играе)
UPDATE Линията е 4, за Josh Smith е обявено, че няма да играе! Така препоръчвам да се играе тя с по-малък залог.

Current record 49-39-1 55,7 %  +46.04 units

Bet 4 units Chicago Bulls -4 vs Atlanta Hawks   коеф. 1.91

P.S Внимавайте при залозите на мача New Orleans Hornets - New York Knicks, тъй като има вероятност  Chauncey Billups  да не играе поради контузията в бедрото.

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.