Wednesday, 9 March 2011

Dallas Mavericks New Orleans Hornets 09.03.2011

    В предишния ни залог Houston Rockets нямаха никакъв проблем със Sacramento Kings, като покриха линията още на полувремето, водейки с 8. В третата част те добавиха още 14 точки към преднината си и дадоха заслужена почивка на титулярите си. Вчера пропуснах прогнозите, защото не харесвах достатъчно мачовете, но днес ще направя залог на мача Dallas New Orleans. Двата отбора са си разменили по една победа този сезон, като мачовете бяха в Texas. Днес Mavericks гостуват на Hornets, където са загубили 7 мача подред.
    Това не изглежда особено обнадеждаващо, но домакините ще са без многократния All-Star Chris Paul, който ще се подложи на допълнителни тестове след сътресението на мозъка, което получи. Без основния си двигател на отбора те загубиха срещу Chicago, като вкараха едва 75 точки в мача, стреляйки 36 % от игра. Очаква се днес Jarrett Jack отново да стартира катo титулярен плеймейкър, което определено даваш шансове на Dallas да прекъснат негативната серия в тази зала, защото Jason Kidd би имал много по-сериозни проблеми срещу Paul. Ако в стартовия им състав се завърне и Tyson Chandler, то те ще са и сериозно облагодетелствани и в подкошието. Там центърът прави по близо 10 точки и 10 борби на мач, като Mavericks имат 13 победи от 16 мача, когато той запише double-double. В допълнение Dirk Nowitzki ще може да е по-спокоен срещу David West и да не изпадне във foul trouble. В последните 5 срещи немецът бележи по 26 точки на мач, при колосалните 60 % стрелба от игра. New Orleans у дома са 14-16 ATS, докато Dirk Nowitzki и компания са със статистика от 20-11 ATS като гост. Интересното е, че Dallas са 0-3 ATS в последните си три мача и очаквам именно днес да покрият линията от 4.5 точки. Освен при титулярите, гостите имат сериозно предимство и при резервите. Както споменах в предишният ми залог на Mavericks, Jason Terry, J.J Barea и Shawn Marion правят много силни мачове напоследък, като имат средно по 50ина точки на мач при стрелба около 50 %. След контузията на Trevor Ariza, на пейката на New Orleans са само Willie Green и Carl Landry. Надявам се, че Dallas ще продължат и тази нощ да ми изкарват пари, както са правили досега.

Current record 52-40-1 56,5 %  +53.45 units

Bet 4 units Dallas Mavericks-4.5 vs New Orleans Hornets  коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.