Tuesday, 1 March 2011

Dallas Mavericks Philadelphia Sixers 01.03.2011

    Тази нощ уникална глупост на двукратния MVP Steve Nash ни лиши от заслужената печалба. Suns водеха 9 секунди преди края с 3 точки, след кош на Channing Frye. При следващата атака на Nets плеймейкърът на Phoenix извърши фал срещу баскетболиста на New Jersey Anthony Morrow при стрелба от тройката. След 3 успешни наказателни удара мача отиде в продължение тъй като Suns не успяха да изнесат топката и да направят последен изстрел. В продължението именно Frye вкара победната тройка (негов втори победен кош за два дни) 6 секудни преди края. Добавката на Kris Humphries се оказа една десета след сирената и Nets загубиха с 1 точка, но на нас ни трябваха поне 2. Днес, чрез залог на мача Dallas Philadelphia, ще се опитаме да покрием загубите от последните два дена.
    Макар да загубиха Caron Butler за целия сезон, Mavericks продължават с добрите си игри и не случайно 7-3 ATS. Те са в серия от 16 победи от последните си 17 мача и дори изправариха Los Angeles Lakers за второто място в Западната конференция на NBA. Именно резервите на отбора са изключително ефективни, като в последните десет мача те вкарват колосалните 53.5 точки на мач при над 50 % стрелба, с което водят лигата. Jason Terry, J.J Barea и Shawn Marion са причина за много от тези победи. Днес Dirk Nowitzki и съотборниците му гостуват на набиращия скорост отбор на Philadelphia. Sixers , които са 1 победа над .500 линията, подобриха напоследък играта си и имат 7 победи в последните си 10 мача. Тази серия е малко измамна, с изключение на победite над San Antonio и Atlanta, другите са над сравнително слаби отбори- Cleveland, Detroit, Washington, Minnesota и Houston. Aко разгледаме балансът им срещу отборите, които влизат в плейофите, то нещата седят по коренно различен начин едва 11 победи от 31 мача. Интересно е кой oт Sixers ще пази Dirk Nowitzki, защото Elton Brand е бавен за него, а Andre Iguoadala пък е нисък. Прогнозата ми е, че Mavericks, които са много по-добър отбор като гост, печелят срещата

Current record 48-39-1 55,1 %  +35.19 units

Bet 12 units Dallas Mavericks - 1 s vs Philadelphia Sixers   коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.