Tuesday, 15 March 2011

Dallas Mavericks Portland Trailblazers 15.03.2011

    Вчера under-а на Miami и San Antonio излезна без проблеми, като крайното 80-110 беше 9 точки под нужното ни. Така Heat си "отмъсти" за загубата с 30 точки в предишния мач между двата отбора, като спечели "реванша" със същата разлика. Spurs не показаха добрата си защита, като позволиха успеваемост от 54 % при стрелбите на Miami, които пък играха невероятна в отбрана, ограничавайки отбора от Texas до 38 % стрелба. Довечера няма кой знае какъв голям избор от мачове, но ще пробвам малък залог на Dallas срещу Portland.
    Този сблъсък е доста интересен, защото двата отбора са в момента втори и седми в Западната конференция на NBA, като това им отрежда да се срещнат в първия кръг на плейофите. Mavericks трябва да влезнат в ритъм, тъй като редуват победи и загуби напоследък (3-3 в последните си 6 мача). Интересното е, че те са едва 1-5 ATS, което е нетипично за отбор от тяхната класа. Важен момент, който е изключително релевантен е, че Dallas са 5-0 след загуба в последните си пет поражения. Т.е малък е шансът те да загубят днес, след като в предишния си мач паднаха с 5 точки от Los Angeles Lakers с 91-96. Дотук коефициентът за чиста победа е доста добър- 1.87, като това се дължи именно на непостоянните изяви на Mavericks. Все пак и домакините от Portland не оправдават очакванията за много силна втора половина на сезона. Макар да привлекоха Gerald Wallace и Brandon Roy и Marcus Camby да се завърнаха, Trailblazers са 5-5 в последните си 10 мача. Те записаха победа срещу Miami Heat по време на тяхната криза, но нямат друг сериозен успех (Orlando бяха без Dwight Howard, заради 16тото му техническо нарушение). Като добавим факта, че Dallas, освен че са спечелили и двата мача досега през този сезон срещу Portland, са и много по-добър отбор като гост, един залог за чиста победа има смисъл.

Current record 53-42-1 55,78 %  +46.09 units 

Bet 2 Units  Dallas Mavericks ML vs Portland Trailblazers коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.