Friday, 18 March 2011

Denver Nuggets Orlando Magic 18.03.2011

    Хубаво прецених, че Dallas Mavericks не са надежни за нормален залог, и си спестих част от загубите. Brandon Roy направи силен мач, което ни костваше 2 единици. Днес ще направя залог на окриления от променито Denver , при гостуването му на Orlando. Мнозина очакваха, че Nuggets ще загубят в краткосрочен план след изтръгуването на Chauncey Billups и най-вече на Carmelo Anthony, като ги отписваха от плейофите на Запад. Това не само, че не се случи, а напротив - нещата доста се подобриха.
    С пристигането на Raymond Felton, Wilson Chandler, Danilo Gallinari и Timofey Mozgov отборът има 8 победи и едва 2 загуби, (едната с продължние от Portland). Denver не само се оттърваха от звездното консуматорско его на Melo, но поради засилената конкуренция,  се радват на изключително балансиран състав и са най-приятната изненада в НБА. Ty Lawson и Felton нямат проблем един с друг, което помага отборът да няма реално резерви и титуляри. След контузия се завърна и Arron Affalo, като има вероятност довечера да играе и Gallinari. В подкошието с Kenyon Martin, Nene и Chris Andersen Nuggets имат достатъчно физическа мощ, за да могат да играят твърда защита срещу Dwight Howard, като не е проблем и да го фаулират, тъй като той има успеваемост около 60те процента. Magic имат определно проблеми напоследък със сработеността. Изявите им са изключително непостоянни, те едвам се измъкнаха в мача със слабака Sacramento Kings, загубиха от Golden State Warriors, след като водеха с двайсетина точки на полувремето. Едвам взеха и мача в Milwaukee с продължение. Голям проблем за Orlando се явява резервната скамейка, където седят играчи като Chris Duhon, Ryan Anderson , Earl Clark (J.J Redick e контузен). Единственият по-сносен играч е Gilbert Arenas, но той е в изключително слаба форма. Не случайно Magic са на 26то място в NBA по реализирани точки от резервите с едва 25 на мач. Като добавим и слабата защита на Hedo Turkoglu, везните се накланят още в посока Nuggets. В последните си 10 мача Denver са 9-1 ATS докато Orlando са едва 3-7 ATS. Мисля, че преднината на гостите от 5 точки е повече от добра.

Current record 53-43-1 55,2 %  +44.09 units 

Bet 6 Units  Denver Nuggets+5 vs Orlando Magic коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.