Monday, 7 March 2011

Houston Rockets Sacramento Kings 07.03.2011

    Във втория мач от  турнето в London, на Nets им трябваха цели три продължения, за успеят да спечелят срещу Toronto Raptors, при това само с 1 точка. Линията, както очаквах, не бе покрита и залогът за чиста победа беше правилният избор. Мачът беше с много обрати, като New Jersey  два пъти успя да "оцелее" до следващото продължение, но в крайна сметка затвори мача. Днешният залог ще се основава на борбата за плейофно място на Houston, които гостуват на представящият се меко казано неубедително отбор на Sacramento.
    Rockets ще се опитат за първи път през този сезон да имат положителен баланс. В момента те са 32-32, като са спечелили 6 от 7-те си мача след All-Star Break-а и се намират само на 3 победи от последното осмо плейофно място в Западната конференция на NBA. Важно е да се отбележи, че Luis Scola е отказал възможността да намали сериозно тренировките с оглед на контузията в коляното, което би означавало, че той се чувства достатъчно добре, за да играе на ниво. И докато нападението на Houston винаги е било на висота - трети в цялата лига с над 105 точки на мач, именно защитата напоследък е причина за тази добра серия. Ракетите успяват да държат опонентите си под 97 точки средно на мач в последните си 5 мача, сравнено със 104 за последните 10. Когато Rockets успяват да задържат противника си под 100 точки те имат впечатляващия баланс от 19 победи от 23 мача. Двубоят им с Kings е идеален момент да вземат победа, тъй като след това ги чакат три много трудни мача - два с Phoenix Suns и един със San Antonio Spurs. Sacramento не би трябвало да окажат сериозна съпротива. Те са загубили 12 от последните си 15 мача в НБА и допускат близо по 10 точки повече на мач в последните си 10 срещи. Последните три сблъсъка в собствената им зала са спечелени всичките от гостуващите Rockets. Допълнително Kings изглеждат леко объркани в играта си, откакто Tyreke Evans е контузен. Макар новопривлеченият Marcus Thornton да се включи прилично, той в никакъв случай не може да се превърне в лидер на отбора за няколко мача. Бившият играч на Hornets се справя добре в нападение, но най-вероятно ще трябва да пази фурията Kevin Martin, който ще му създаде сериозни главоболия. Новобранецът Demarcus Cousins пък е прекалено неопитен, като очаквам, че Chuck Hayes и Luis Scola ще се справят с него. Прогнозата ми е, че Houston печелят мача и покриват линията от 4 точки. Поглеждайки статистиките, засега залозите срещу Sacramento са ми донесли добри пари, и се надявам това да продължи и довечера:


Current record 51-40-1 56,04 %  +49.81 units

Bet 4 units Houston Rockets-4 vs Sacramento Kings  коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.