Monday, 28 March 2011

Milwaukee Bucks Charlotte Bobcats 28.03.2011

   В предишния си публикуван залог Chicago без никакъв проблем "сгази" Atlanta, донасяйки ни доста апетитните 6 единици печалба. Bulls бяха мотивирани да си "отмъстят" за злощастната загуба в предишния сблъсък на двата отбора и биха Hawks с 33 точки разлика, като по време на мача тя достигаше 40 и нагоре. Три тройки на Derrick Rose точно преди почивката отказаха тотално гостите. Тази вечер ще направя залог на мача между два отбора претенденти за последното осмо място в плейофите на Изток в NBA, а именно Milwaukee и Charlotte.
    Домакините в този мач Bobcats бяха в доста лоша серия, но неочаквани победи над Boston Celtics и New York Knicks ги върнаха в борбата за плейофите. В момента те се намират на 1 победа от осмото място, като имат реални шансове да изместят Indiana Pacers, които са меко казано неубедителни напоследък  Charlotte записаха 3 поредни домакински победи и имат далеч по-добра програма в оставащите мачове до края от Milwaukee, които пък са на 2 победи от  последното място. Bucks спечелиха двата домакински мача срещу Bobcats   обаче не са никак добри като гости. Те имат едва 10 победи от 34 мача. Макар да имат третата най-добра защита в НБА, нападението им е изключително слабо и е най-зле представящото се от всички отбори. Предимството на Charlotte e не само в домакинството. В лицето на Steven Jackson те имат истински лидер на игрището, който с огромния си хъс за игра влияе изключително мотивиращо на съотборниците си. За Bucks това би трябвало да е Brandon Jennings, но неговта стрелба често се превръща в недостатък за целия отбор. В конректния сблъсък довечера D.J Augustin е напълно способен да го вкара в един от тези дни с 36-38 % процента стрелба, което ще предопредели изхода на мача. Има някакви слухове, че Michael Redd ще направи своя дебют за Milwaukee, но това не променя особено нещата, тъй като той не е играл цял сезон и няма нито форма, нито сработеност с отбора. Прогнозата ми е, че домакините печелят мача, тъй като и двата отбора все пак са доста изравенени, ще направя по-скромен залог


Current record 56-43-1 56,56 %  +58.66 units 

Bet 2 Units Milwaukee Bucks vs Charlotte Bobcats ML  коеф. 1.80

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.