Monday, 21 March 2011

Orlando Magic Cleveland Cavaliers 21.03.2011

    Denver Nuggets, на които заложих в последната си прогноза са абсолютен money train след сделката с New York Knicks. Те ни донесоха доста приятна печалба от 6 единици, като в момента са 12-1 ATS, продължавайки да изненадват букмейкърите, които не могат да се приспособят все още. В мача с Magic те дори имаха реален шанс да спечелят SU, но тройка със сирената ги лиши от това. Днес, тъй като не харесвам spread-овете на нито един мач, ще играя на общо точки в сблъсъка Orlando Cleveland.
    Magic имат сериозни проблеми с нападението си напоследък, бележейки по малко над 87 точки на мач, при доста слабите  42 % стрелба от игра. Именно защитата обаче е това, което държи Orlando в мача. Срещу Nuggets те успяха да спечелят, въпреки че стреляха едва 37 %, защото удържаха Denver до 35 % (82-те точки са най-ниската резултатност за тях). Magic успяват да ограничат опонентите си под 90 точки, като днес срещу Cleveland те ще могат да го направят отново. Cavaliers имат една единствена победа в последните си 7 мача, като бележат по малко над 84 точки  в тях. Няма и как да е иначе , след като те постоянно имат проблеми с контузени играчи и за отборна химия не може и да става въпрос.  (Baron Davis почти сигурно пропуска мача довечера, защото не е минал пълна тренировка и няма да бъдат поемани излишни рискове). От друга страна, както вече споменах в предишната си статия, Orlando са вече последни в NBA по вкарани точки от резервите си в последните 5 мача- едва 19 на мач.  J.J Redick не пътува с отбора, а пък Gilbert Arenas пропусна вчерашната тренировка поради възпалението в крака и има голяма вероятност да пропусне мача.  Така това ще доведе до допълнителни минути за останалите играчи на Magic, като умората може да повлие значително на тяхната продуктивност в края на мача. Прогнозата ми за общ резултат от порядъка на 95-80, и смятам, че мачът ще завърши под 194 точки общо.

Current record 54-43-1 55,67 %  +49.55 units 

Bet 4 Units Orlando Magic vs Cleveland Cavaliers under 194 коеф. 1.91

No comments:

Post a Comment

NBAprobet предоставя материали с информационна цел. Публикациите тук не са съвет за извършване на залог, а имат за цел да максимално да улеснят читателите при взимане на решения. Сайтът не носи отговорност за евнетуални финансови загуби на своите читатели. Всички последвали залози са изцяло тяхна отговорност. © Nbaprobet.com 2011. Всички права запазени.